HÜDA PAR: Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon modelleri tartışılabilir diyoruz

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu "Biz olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilir diyoruz" ifadelerini kullandı

HÜDA PAR'ın Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz aldı.

PKK'nın saldırıları sonucunda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dileyen

Yapıcıoğlu, Çorum, Denizli, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Malatya, Manisa, Mardin, Sinop, Tokat, Yozgat ve Zonguldak illerine ateş düştüğünü kaydetti.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapıcıoğlu "Memleketimizin huzuruna kurşun sıkanları ve kardeşliğimize yönelik her türlü terör eylemini lanetliyorum. Milletimizin huzurunu ve kardeşliğini hedef alan kurşundan daha ağır sözleri de kınıyorum. Birliğimize sıkılan her kurşun siyonizme ve küresel emperyalizme hizmettir. diye konuştu.

Konuşmada partisinin programında da yer alan "eyalet sistemi" ve "özerklik" sistemine değinen Yapıcıoğlu şunları kaydetti:

Biz olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilir diyoruz

 

 

 

Independent Türkçe.
 

DAHA FAZLA HABER OKU