Ünlü oyuncudan Tarantino'nun son filminde rol alacağı iddiasına yanıt

Quentin Tarantino, 10. filminden sonra sinemaya veda edeceğini ilan etmişti

Tarantino'nun son filminin "1970'lerin sonunda Los Angeles'ta geçeceği" bildiriliyor (AFP)

Ünlü oyuncu Kurt Russell, Quentin Tarantino'nun son filmi The Movie Critic'te yer alacağı söylentilerine yanıt verdi. 

Tarantino'yla ilk olarak Ölüm Geçirmez (Death Proof) çalışmaya başlayan 72 yaşındaki oyuncu, daha sonra The Hateful Eight ve Bir Zamanlar Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filmlerinde de rol almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tarantino'nun son filmi olacağını söylediği The Movie Critic'in duyurulmasının ardından, merakla beklenen yapımla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı ve Russell'ın adı olası oyunculardan biri olarak anılmaya başladı. 

Happy Sad Confused podcast'inde Josh Horowitz'le yaptığı son söyleşide Russell, The Movie Critic'le ilgili söylentilere değinerek Tarantino'nun gelecek filminde rol alıp almayacağını henüz bilmediğini açıkladı.

"Sizi arıyor ve işe koyuluyorsunuz"

Amerikalı oyuncu, önceki işbirliklerinin keyifli geçtiğini vurgulayarak efsanevi yönetmenle bir kez daha çalışmaya kesinlikle açık olduğunu da sözlerine ekledi.

"Hiçbir fikrim yok, hiç bilmiyorum" diyerek sözlerine bailayan aktör, "Sizi arıyor ve işe koyuluyorsunuz" ifadesini kullandı:

Onunla çalışmayı seviyorum. Uzun zaman önce Ölüm Geçirmez'i çektiğimizde 'Evet 10 tane yapacağım. 60 yaşıma geldiğimde işim bitmiş olacak' demişti.

60 yaşındaki yönetmenin planına sadık kaldığını söyleyen Kurt Russell, "O zamandan beri bu konu hakkında konuşuyor ve bence mantığı doğru" diyerek ekledi:

Eğer benden isterse bunu yaparım. O, birlikte çalışması eğlenceli bir insan, harika biri.

Filmin tüm zamanların en etkili sinema eleştirmenlerinden Pauline Kael hakkında olacağı söylentisi nedeniyle birçok kişi, başrolde bir kadın oyuncunun olacağını düşünüyordu. Ancak Tarantino bu söylentileri boşa çıkardı ve baş karakterinin daha çok Martin Scorsese'nin Taksi Şoförü (Taxi Driver) filmindeki anti-kahraman Travis Bickle'a benzeyeceğini söylemişti.

Şu an itibariyle The Movie Critic'te rol alacağı kesinleşen bir oyuncu bulunmuyor.

Tarantino, The Movie Critic'in prodüksiyon öncesi çalışmalarına devam ederken Hollywood Reporter'a konuşmuştu. Çekimlere 2023 sonbaharında başlamayı planlayan Tarantino, Rezervuar Köpekleri'ni çektiği Kaliforniya'ya döneceğini açıklamıştı.


Independent, ScreenRant, Happy Sad Confused, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU