Ryan Gosling, yeni Ocean's filminde George Clooney'nin babası olabilir

Gosling, Ocean's Eleven'ın yeni yapımında Barbie'deki rol arkadaşı Margot Robbie'yle bir araya gelecek

(AP)

George Clooney, yakında gösterime girecek Ocean's Eleven'ın prequel'inde (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film -çn.) Ryan Gosling ve Margot Robbie'nin ebeveynlerini canlandırması fikrine coşkuyla tepki verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barbie'nin iki yıldızı, popüler soygun serisinin bir sonraki filminde yeniden bir araya gelecek. Rolleri henüz açıklanmamış olsa da 43 yaşındaki Gosling ve 33 yaşındaki Robbie'nin, Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın ebeveynlerini canlandıracaklarına dair söylentiler dolaşıyor.

62 yaşındaki Clooney, yeni spor draması The Boys in the Boat'un galasında bu söylentiler sorulduğunda Variety'ye, "Margot Robbie benim annem mi? Hep öyle düşünmüştüm. Ryan Gosling de benim babam ve bunu düşündüğünüzde mantıklı geliyor. Gerçekten" dedi.

Clooney, 1960 yapımı ilk suç komedisinde Frank Sinatra'nın canlandırdığı Danny rolünü 2001 tarihli Ocean's Eleven'ın yeni yapımının yanı sıra Ocean's Twelve (2004) ve Ocean's Thirteen (2007) adlı devam filmlerinde de canlandırmıştı.

2000'lerde vizyona giren üçlemenin yanı sıra ilk filmin tamamı Las Vegas'ta geçiyordu. Ancak Variety'nin haberine göre, yönetmen Jay Roach'un yeni filminin 1960'ların Avrupa'sında geçmesi bekleniyor.

Filmin yapımcılığını Robbie ve prodüktör Josey McNamara'nın birlikte kurduğu LuckyChap Entertainment adlı yapım şirketi üstlenecek.

McNamara ekimde Games Radar'a prequel hakkında "Gerçekten fazla bir şey söyleyemem" demişti.

Ama sanırım biz sadece serinin hakkını vermeye çalışıyoruz. Film hazır olduğunda bunun deneyimlenebilmesi için heyecanlıyım.

McNamara, Robbie ve Gosling'in bir kez daha birlikte rol almaları hakkında, "Beraber harikalar" dedi. 

Bu film dışında da ne kadar çok projede yer alırlarsa o kadar harika olur.

Oyuncuların son popüler işi Barbie, aralarında Gosling'in Sinema Dalında Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu, Robbie'nin Sinema Dalında En İyi Kadın Oyuncu Müzikal/Komedi Dalında En İyi Sinema Filmi adaylıkları dahil 9 dalda Altın Küre'ye aday gösterildi.

Filmin ayrıca, Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ı, Martin Scorsese'nin Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon), Yorgos Lanthimos'un Zavallılar'ı (Poor Things), Todd Haynes'in May December'ı ve Bradley Cooper'ın Maestro'suyla birlikte birkaç Oscar ödülü kazanacağı tahmin ediliyor.

Bu arada, Clooney'nin filmi The Boys in the Boat da birçok kategori için Oscar'a sunuldu. Daniel James Brown'ın 2013 tarihli aynı ada sahip romanından uyarlanan film, 1936 Olimpiyatları'nda yarışan Washington Üniversitesi erkek kürek takımının üyelerinin gerçek hikayesini anlatıyor.

The Boys in the Boat 17 Aralık'ta ABD'de  gösterime girecek.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU