Bruce Willis'in kızı, babasının durumuyla ilgili içten bir mesaj paylaştı

Aksiyon ve komedi filmlerinin emekli oyuncusunun kızı, hayranlarla bazı kişisel aile anlarını paylaştı

Bruce Willis ve Tallulah Willis (Instagram/Tallulah Willis)

Tallulah Willis, demansla yaşamaya devam eden babası Bruce Willis'le çektirdiği bazı fotoğraflarını paylaştı.

Geçen yıl Zor Ölüm'ün (Die Hard) yıldızının aile üyeleri ortak bir bildiri yayımlayarak beynin, dille kendini ifade etmeyi ve dili anlamayı kontrol eden bölümünde meydana gelen bir rahatsızlık olan afazi teşhisinin ardından Willis'in oyunculuğu bıraktığını duyurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şubatta da Willis'in ailesi oyuncuya frontotemporal demans teşhisi konduğunu açıklamıştı.

Kendisi de oyuncu olan Tallulah, babasıyla birlikte çekilmiş bir dizi özel fotoğrafını 14 Kasım Salı günü sosyal medyada içten bir ithafla paylaştı.

Tallulah gönderinin açıklamasına "Kahretsin, bu fotoğraflar bu gece beni çok fena sarstı" diye başladı.

Sen benim tüm kalbimsin ve senin Tallulah Belle Bruce Willis'in olmaktan gurur duyuyorum.

Çoklu gönderisindeki diğer fotoğraflar arasında, bir kısmını babasıyla paylaştığı tam adını gösteren ehliyetinin sansürlenmiş bir görüntüsü de yer alıyordu. Bir başka fotoğraftaysa Tallulah üzerinde "Die Hard" yazan gri bir sweatshirt giyerken baba-kızın dışarıda yan yana durduğu görülüyor.

Tallulah'ın paylaşımına yanıt veren çok sayıda hayranı ve destekçisi yorumlar bölümünde yüreklendirici sözler paylaşırken bu kişiler arasında yer alan Kate Beckinsale şöyle yazdı:

Bu işte beraberiz, senin için her zaman burada olacağım.

Tallulah mayısta, babasının sağlık durumunun kötüleşmesinden bu yana yaşamıyla ilgili bazı bilgiler paylaşarak birlikte geçirdikleri zamanı belgeleme alışkanlığını dile getirmişti.

Makalenin yazarının Tallulah'nın ağzından aktardığı ve Vogue'da yayımlanan bir yazıda oyuncu, "Babamın evine her gittiğimde tonlarca fotoğraf çekiyorum; gördüğüm her şeyin, evdeki durumun fotoğraflarını çekiyorum" demişti.

Arkeolog gibiyim, eskiden pek dikkat etmediğim şeylerde hazine arıyorum. Ondan gelen tüm sesli mesajları sabit diskime kaydettim. Kendimi, onun olmadığı ve kendisiyle bizi hatırlatamayacağı zaman için belge, kayıt oluşturmaya çalışırken buluyorum.

Geçen ay, Willis ve Cybill Shepherd'ın başrollerini paylaştığı ve karakterlerin araştırdığı suçlara odaklanan 80'lerin polisiye dizisi Mavi Ay'ın (Moonlighting) yaratıcısı Glenn Gordon Caron, oyuncunun sağlığıyla ilgili bir güncelleme paylaşmıştı.

Willis'in "pek konuşamadığını" söyleyen Caron afazi ve demansın, oyuncunun "joie de vivre'si (yaşama sevinci -ed.n.)" üzerindeki etkisine şaşırdığını ifade etmişti.

Caron, "[Hastalığını] bu kadar akıl almaz kılan şey, Bruce Willis'le vakit geçirince ondan daha fazla joie de vivre'ye sahip kimse olmadığını görüyorsunuz" demişti.

Hayatı seviyordu ve... her sabah uyanıp hayatı dolu dolu yaşamaya bayılıyordu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU