Taylor Swift sahneye eşya fırlatan hayranlara beklenmedik bir tepki verdi

Şarkıcı-söz yazarı Buenos Aires konseri sırasında tavır takındı

(AP)

Arjantin'deki konserine beklenmedik bir ara veren Taylor Swift, dansçılarının eşyalar yüzünden kayıp kendilerini yaralamasından korktuğu için hayranlarından sahneye hediye atmamalarını istedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen hafta Grammy adaylığı sayısında rekor kıran şarkıcı-söz yazarı halihazırda Eras (Dönemler) turnesinin Güney Amerika ayağında.

Swift, 12 Kasım Pazar günü Arjantin'in Buenos Aires kentinde gerçekleştirdiği üçüncü konserinde kalabalıktan fırlatılan, peluş hayvan olduğu düşünülen bir nesnenin sahneye düşmesi üzerine seyircilerine seslendi.

"Lavender Haze" şarkısıyla tanınan sanatçı, yosunlarla süslenmiş bir piyano çalarken "İletişim nazik, sağlıklı sınırlara sahip olmak anlamına geldiği için, sahneye bir şeyler atılması beni gerçekten korkutuyor" diye söze başladı.

Çünkü eğer sahnedeyse, bir dansçı ona takılıp düşebilir.

Swift, "Hediye almanızı seviyorum ve bu çok güzel ama lütfen onları sahneye atmayın" diye devam etti ve kısa konuşmasını şöyle bitirdi: 

Sizi çok seviyorum.

Bunun üzerine sosyal medyadaki izleyiciler Swift'in hayranlarının duygularını incitmeden onlarla arasına sınır koyma inceliğini övdü. X/Twitter'daki bir gönderide "İşte hayranlarla böyle iletişim kurulur. Çok klas bir davranış" yazıldı.
 

Taylor çok kibar bir şekilde kalabalıktan sahneye bir şeyler fırlatmamalarını istiyor


Bu olay, bir dizi sanatçının önceki aylarda konserlerinde seyircilerden gelen "hediyelerden" kaçmasının ardından geliyor. 

Özellikle, haziranda New York'ta sahne aldığı sırada Bebe Rexha'ya atılan bir telefonun gözüne isabet etmesi üzerine kendisine dikiş atılması gerekmişti.

Bir müddet sonra country yıldızı Kelsea Ballerini, Idaho eyaletinin Boise kentindeki konseri sırasında hayranlarının attığı bir cismin yüzüne isabet etmesi sonucu kısa süreliğine sahneden inip kendini toparlamak zorunda kalmıştı.

Ballerini kalabalığa şunları söylemişti: 

Sadece ne olduğu hakkında konuşabilir miyiz?

Tek önemsediğim şey herkesi güvende tutmak. Eğer kendinizi güvende hissetmiyorsanız, lütfen etrafınızdaki birilerine bunu bildirin.

Eğer birisi çok fazla ittiriyorsa ya da içinizden bir ses bunu söylüyorsa, her zaman işaret edin. Bir şeyleri fırlatmayın. Anlıyor musunuz?

Aynı ayın ilerleyen günlerinde Pink, British Summer Time festivali için Hyde Park'ta verdiği konser sırasında bir hayranının annesinin küllerini sahneye atması üzerine şaşkına dönmüştü.

Pink, o seyirciye "Bu senin annen mi?" diye sormuştu. Seyirci görünüşe göre bunu doğrulayınca şarkıcı şöyle demişti:

Bu konuda ne hissettiğimi bilmiyorum.

Ardından, temmuzda Cardi B'ye bir performans sırasında kalabalıktan bir içecek atılmıştı ve o da buna, mikrofonunu içecek fırlatan kişiye fırlatarak karşılık vermişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU