Cadılar Bayramı için satılan kafatasının bir insana ait olduğu ortaya çıktı

Cadılar Bayramı süsleri satın almak, raflarda gerçek bir insan kafatası gören müşteri için biraz fazla gerçekçi bir hal aldı

Florida'da ikinci el dükkanda bulunan ve Cadılar Bayramı süslemesi olan kafatasının insana ait olduğu ortaya çıktı (Lee County Şerif Bürosu)

ABD'deki bir ikinci el dükkanında Cadılar Bayramı süslemesi olarak satılan kafatasının insana ait olduğunu bir antropoloğun fark etmesiyle, kafatasının gerçek olduğu ortaya çıktı.

Florida'nın North Fort Myers bölgesindeki dükkanda tesadüfen alışveriş yapan antropolog, satın alınmayı bekleyerek dükkanın Cadılar Bayramı bölümünde öylece sergilenen insan kafatasını fark etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Antropoloğun, bunun gerçek bir parça olduğunu fark etmesiyle yetkililer dükkana çağrıldı.

Lee County Şerif Bürosu, dükkana intikal ederek kafatasını alan dedektiflerin daha sonra bu parçanın aslında insan kafatası olduğunu teyit ettiğini açıkladı.

Dükkan sahibi polise, kafatasının yıllar önce satın aldıkları bir depoda bulunduğunu söyledi.

Polis olayın şüpheli durduğunu düşünmese de kafatası üzerinde daha fazla test yapmak üzere yerel adli tıp kurumuyla birlikte çalışacak.
 

Kafatası
Kafatasını bulan müşteri, antropolog çıktı (Lee County Şerif Bürosu)


Florida'da herhangi bir insan organını ya da dokusunu bir bedel karşılığı bilerek satmak ya da satın almak yasadışı; buna kemikler de dahil.

Arizona'daki bir dükkanın çalışanları da eylülde, yardım kuruluşu Goodwill'e ait bir bağış kutusunda başka bir insan kafatası bulmuştu.

Sol gözyuvasında takma bir göz yer alan bu kafatasına el koyan polis, herhangi bir suçla ilişkili olmadığı sonucuna varmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU