Başrolle görüşme bile yapılmıştı: Constantine dizisinden kötü haber

Yıllar süren geliştirme süreci ve 4 senaryonun ardından beklenmedik gelişme

59 yaşındaki Reeves, 2026'da gösterime girmesi planlanan devam filmi Constantine 2'nin başrolünde yer alacak (Warner Bros)

Warner Bros Discovery, J.J. Abrams'ın Constantine dizisini iptal etme kararı aldı. 

Variety'nin haberine göre, Abrams'ın Constantine dizisi stüdyonun iptal ettiği son DC yapımı oldu.

4 senaryo yazılmıştı

Günümüz Londra'sında geçmesi planlanan Constantine dizisi için 4 senaryo yazılmış ve başrolü üstlenmek üzere bir oyuncuyla görüşmelere başlanmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Constantine'le aynı evrende geçen ve Madame Xanadu'ya odaklanacak Madame X dizisinin iptal olup olmadığıysa henüz belli değil.

Öte yandan James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC Evreni'nin bir parçası olmayacak Constantine 2'nin yönetmeni Francis Lawrence, filmle ilgili heyecan verici bir haber verdi.

DC'nin Hellblazer çizgi romanlarının uyarlamasında Keanu Reeves, demonoloji uzmanı ve şeytan kovucu John Constantine rolündeydi. 

Reeves, John Constantine rolüyle dönüyor

BroBible'ın Post Credit Podcast'ine konuk olan yönetmen Lawrence devam filminin, başrolde yer alacak Reeves'i daha yaşlı bir John Constantine olarak tasvir edeceğini açıkladı.

Reeves'in yanı sıra Rachel Weisz ve Tilda Swinton'ın başrollerini paylaştığı ilk Constantine, dünya çapında 230 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Constantine, Hollywood'da çok popüler bir yapım olmuştu. 

Reeves ve Lawrence'ın 2005 yapımı filminden sonra NBC, Daniel Cerone ve David S. Goyer'in yapımcılığında, sadece bir sezon ve 13 bölüm süren bir televizyon uyarlaması geliştirmişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU