Serinin hayranları Görevimiz Tehlike 8'in isim değişikliğiyle alay etti

Filmin vizyon tarihi 23 Mayıs 2025'e ertelendi

Görevimiz Tehlike 7'de 61 yaşındaki Cruise'un yanı sıra Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Hayley Atwell ve Ving Rhames de rol almıştı (Paramount)

Bu yıl vizyona giren Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) devamı niteliğindeki Görevimiz Tehlike 8'in orijinal adı Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma İkinci Bölüm (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two) olarak belirlenmişti. 

Tom Cruise'un başrolde yer aldığı filmin gösteriminin 2025'e ertelendiğine dair çıkan haberlerde, isminin de değişeceği ve Ölümcül Hesaplaşma İkinci Bölüm başlığının atılabileceği ifade edilmişti.

Hayranlar isim değişikliğini hedef aldı

Serinin hayranları, sosyal medyada bu değişikliğe tepki gösterdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bazı izleyiciler, Görevimiz Tehlike 7'nin alt başlığının Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm olması nedeniyle Ölümcül Hesaplaşma İkinci Bölüm kısmının atılmasının mantıksız olacağına dikkat çekti. 

Diğer kullanıcılarsa, çoğu zaman alaycı bir dille yeni isim önerilerinde bulundu.

Twitter'daki tepkilerde özellikle de Ilsa Faust'un 7. filmdeki trajik ölümünün verdiği mutsuzluk dikkat çekiciydi.

Bu nedenle yeni filmin adının, Ilsa'nın Dönüşü olmasını isteyenler bile vardı.

Serinin hayranları, 8. filmin isminin değişmesine dair karardan memnun kalmazken, tepkilerde Görevimiz Tehlike serisinin bütün olarak yaptığı seçimlerden duyulan memnuniyetsizlik yatıyordu.

Gişede de memnun etmemişti

Olay örgüsündeki tatminsizliğe ek olarak Görevimiz Tehlike 7, gişede de izleyicileri istediği şekilde yakalayamamıştı.

300 milyon dolarlık dev bütçesine karşılık dünya çapında sadece 567,5 milyon dolar hasılat elde eden aksiyon filmi, beklentilerin altında bir performans sergilemişti.

Görevimiz Tehlike serisinin yeni filminin gösterim tarihi 28 Haziran 2024 olarak belirlenmişti. Ancak oyuncuların grevi nedeniyle film 23 Mayıs 2025'te vizyona girecek.


Independent Türkçe, ScreenRant, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU