Daniel Radcliffe, Wolverine iddialarına yanıt verdi: "Takıntılı olduğum için kas yaptım"

Harry Potter'ın yıldızının Miracle Workers'ın finalindeki kaslı fiziği Marvel hayranları arasında spekülasyonlara yol açtı

(TBS)

Daniel Radcliffe gelecek X-Men filmlerinde Wolverine rolünü devralabileceği söylentilerini bir kez daha yalanladı.

Harry Potter'ın 34 yaşındaki yıldızı, bilindiği gibi tüm canlı aksiyon filmlerinde Hugh Jackman'ın canlandırdığı Marvel mutantına benzerliği nedeniyle uzun süredir hayranların oyuncu seçimine konu oluyor.

Radcliffe söylentileri defalarca önemsiz gibi gösterse de geçen ay TBS komedisi Miracle Workers'ın dizi finalinde vücudundaki muazzam dönüşümü sergiledikten sonra spekülasyonları yeniden alevlendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vanity Fair'ın popüler Lie Detector (Yalan Dedektörü) testinin son bölümünde Wolverine söylentisini kendisinin başlatıp başlatmadığı sorulan Radcliffe, Broadway'de sahnelenen Merrily We Roll Along'daki rol arkadaşları Jonathan Groff ve Lindsay Mendez'e "Hayır" dedi.

Mendez, "Yani durduk yere mi kas yaptın?" diye karşılık verdi.

Radcliffe gülerek "Evet" diye yanıtladı.

Kas yaptım çünkü takıntılıyım ve istiyorum... Annemle babamı gördünüz, onlar deli gibi fitness yapan kişiler. Yani bu bana da geçti. Ama hayır. Wolverine yok. Gururum okşandı ama yok.

Jackman'ın yasadışı yollarla düzeni sağlayan kanun infazcısı rolündeki son filmi Deadpool 3'ün 2024'te çıkmasının ardından Jackman bu rolü başka bir aktöre devredecek. Radcliffe ve Gallerli aktör Taron Egerton tahminlerin başında yer alıyor.
 

Daniel Radcliffe ve Hugh Jackman
Daniel Radcliffe, Miracle Workers'ta ve Hugh Jackman, X-Men'de (TBS ve Marvel Entertainment)


Radcliffe geçen yıl GQ'ya verdiği bir röportajda dedikoduları geçiştirerek, rolü düşündüğünü iddia eden bütün manşetlerin "tamamen bir basın turu söylentisi" olduğunu söylemişti.

Oyuncu, "Bir şey söylüyorum ve sonra ara sıra bu şekilde cevap vermekten sıkılıyorum, bu yüzden farklı bir şey söylüyorum ve bu da söylentileri tekrar tetikliyor" demişti.

Ağzımı asla açmamam lazım.

Rolle neden ilgilenmediğine dair konuşan oyuncu şöyle eklemişti:

Sadece her zaman aynı miktarda sevebileceğimden emin olmadığım bir şeyde sıkışıp kalmak istemiyorum.

Radcliffe kısa süre önce Groff ve Mendez'le birlikte Stephen Sondheim ve George Furth'un yeniden sahnelenen Merrily We Roll Along'uyla Broadway'e geri dönmüşüt.

Ünlü oyuncu yakın zamanda Harry Potter'da Vernon Amca'yı canlandıran, hayatını kaybeden rol arkadaşı Richard Griffiths'in tiyatro oyunculuğuna yaklaşımını izleyerek çok şey öğrendiğini söylemişti. Radcliffe, Griffiths'in sürekli ve durmaksızın kendisini geliştirme sürecini anlattmıştı:

İşiniz asla bitmez. Son gösteriniz en iyi gösteriniz olmalı.

Öte yandan Jackman yakında vizyona girecek Deadpool 3'te Ryan Reynolds'la birlikte çok beklenen Wolverine'e dönüşünü yapacak. Oyuncunun sürpriz geri dönüşü, 2017'de karakteri bıraktığını açıklamasının ardından geldi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU