David Beckham, 24 yıldır süren başarılı evliliğinin sırrını verdi

Eski futbolcu ve moda tasarımcısı 1997'den beri ilişki içinde

(Reuters)

David Beckham, Victoria Beckham'la 24 yıllık evliliklerinin başarısının anahtarlarını paylaştı.

Temmuz 1998'de evlenen futbolun süperstarı ve eski Spice Girl'ün 4 çocuğu var: 24 yaşındaki Brooklyn, 21 yaşındaki Romeo, 18 yaşındaki Cruz ve 12 yaşındaki kızları Harper.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Futbolcunun hayatını konu alan Netflix belgeseli Beckham'ın gösterime girmesinden önce Inter Miami'nin patronu, The Telegraph'a verdiği röportajda moda tasarımcısıyla ilişkisine dair bazı bilgiler paylaştı.

Evlilik tavsiyesi istendiğinde 48 yaşındaki David, birbirlerinin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için 49 yaşındaki Victoria'nın da kendisinin de düzenli olarak ödün verdiğini belirtti.

Beckham, "Bunu beraber yürütüyorsunuz. Bu her zaman biraz karşılıklı fedakarlık gerektirir" diye açıkladı.

Ve evlilik zor bir iş. Meşgul kişileriz. Victoria'ya hep daha meşgul olduğumu söylüyorum ama o da kendisinin daha meşgul olduğunu söylüyor.

Her zaman farklı yönlere giden 4 çocuğumuz var ama birbirinize zaman ayırmaya öncelik vermeniz gerekiyor. Hep bunu yaptık ve işe yarıyor gibi görünüyor.

Röportajın ilerleyen bölümlerinde David, Victoria'yla gelecekte büyükanne ve büyükbaba olma konusunu konuştuklarını ve bu fikrin kendisini, Victoria'dan daha rahat hissettirdiğini belirtti.

Beckham şöyle açıkladı:

Victoria'ya 'Biliyorsun, bir noktada büyükanne olacaksın' dedim. O da 'Bana bu konuyu açma!' dedi.

İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı önceki günlerde kızı Harper'a makyaj yaparken onu dudaklarından öptüğü bir video paylaşmıştı.

Çiftin çocuklarına sevgilerini gösterme biçimleri, geçmişte hayranlarının kutuplaşmasına yol açmıştı. David 2017'deki bir Facebook Live yayınında, kendisinin ve Victoria'nın sevgi dolu doğası etrafında dönen tartışmalara değinmişti.

Beckham "Çocuklara karşı çok sevgi doluyum" dedikten sonra o zamanlar 18 yaşında olan Brooklyn'e karşı fiziksel yollarla pek sevgi göstermediklerini belirtmişti.

Ben böyle yetiştirildim ve çocuklarımıza da böyle davranıyoruz. Çocuklarımıza sevgi göstermek istiyoruz, onları koruyoruz, göz kulak oluyoruz, destekliyoruz ve onlara karşı çok sevgi doluyuz.

Beckham belgeselinin kısa süre önce yayımlanan tanıtım fragmanında Victoria, David'le aşklarının ilk dönemlerinde ilişkilerini kamuoyunun gözünden uzak tutmalarının söylendiğini açıklıyor.

Victoria videoda, "Menajerim sürekli 'Bunu gizli tutmaya çalışmalısın' diyordu" diye anlatıyor.

Bu yüzden otoparklarda buluşurduk ve bu kulağa geldiği kadar rezilce değildi.

Fragman daha sonra David'in küstahça "Klas" dediği bir görüntüyle kesiliyor.

Beckham, 4 Ekim Çarşamba günü Netflix'te gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU