Miley Cyrus, Black Mirror çekimindeyken evi yanmış

Şarkıcı ve oyuncu, karanlık antolojinin 2019'daki bir bölümünde istismara uğrayan bir popstarı canlandırmıştı

(AFP)

Miley Cyrus, Black Mirror'da oynadığı bölümün büyük bir kısmını çektiği sırada içinde bulunduğu zor durumlardan bahsetti.

Şarkıcı ve oyuncu, hicivli antolojisi dizisinin 2019'da yayımlanan "Rachel, Jack and Ashley Too" isimli bölümünde rol almıştı.

Cyrus'ın 5. sezondaki bölümde canlandırdığı Ashley O adlı popstarın hayranlarında, onun görüntüsünden esinlenen yapay zeka oyuncak bebekleri vardı. Bölüm ilerledikçe izleyiciler Ashley O'nun menajer teyzesi Catherine (Susan Pourfar) tarafından kontrol edildiğini ve kendisine rızası olmadan sakinleştirici verildiğini öğreniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Flowers'la tanınan 30 yaşındaki şarkıcı Used to Be Young video serisi kapsamında, bölümün yapım sürecini değerlendirdi. Çekimler Güney Afrika'da gerçekleşse de Miley'nin Kaliforniya'ya bağlı Malibu'daki evi, bölgedeki birçok binayı yok eden 2018'deki Woolsey Yangını nedeniyle harabeye dönüyordu.

Videoda Cyrus, bu olayların hayatının ilerleyen dönemlerindeki kaygılı anlarında rol oynadığını itiraf etti.

Cyrus, "Muhtemelen bu olaydan iki ya da üç yıl sonra, anlamamıştım ama anksiyete atağı geçiririyordum ve buna bir sedyeye bağlanacağım görüntüsü eşlik ediyordu. Yani ne zaman bir performans sergilesem bu hayalleri görüyordum" dedi.

Bunun sadece anlamsız ve endişe dolu bir imge olduğunu düşünmüştüm ama aslında evim yanarken ellerim kelepçeli bir şekilde sedyede yatağa bağlanmıştım.

 

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 36

Used To Be Young - Miley Cyrus


Videonun ilerleyen bölümlerinde Cyrus, karakteri Ashley O'nun On a Roll şarkısını seslendirdiği bir müzik videosu gösterdi.

Şarkı ve beraberindeki video Cyrus'ın programda geçirdiği zamanın öne çıkan anlarından biri olarak kabul edilse de Hannah Montana'nın eski yıldızı, videonun yapımının zor bir haberin ortasında gerçekleştiğini açıkladı: Videoyu evinin yangında yok olduğunu öğrendikten hemen sonra çekmişti.

Miley, "Evimin yanıp kül olduğunu öğrendim. Bu ertesi gündü" dedi ve müzik videosunu başlattı: 

Gösteri devam etmeli.

Cyrus evini o zamanki partneri Liam Hemsworth'le paylaşıyordu. Miley o sırada yangınlardan duyduğu üzüntüyü Twitter'da hayranlarıyla paylaşsa da kendisini "şanslı kişilerden biri" olarak gördüğünü belirtmişti.

Cyrus, "Hayvanlarım ve HAYATIMIN AŞKI sağ salim kurtuldu ve şu anda önemli olan tek şey bu" diye yazmıştı.

Evim artık ayakta değil ama ailem ve dostlarımla paylaştığım anılar sağlam bir şekilde duruyor. Elimde kalan her şey için minnettarım.

İtfaiyecilere ve Los Angeles County Şerif Departmanı'na bolca sevgi ve şükranlarımı gönderiyorum!



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU