Uçağın tahliye kaydırağından gülerek inen kadının videosu viral oldu

Kadının "çılgın deneyimi" sırasında kıkırdamalar duyulabiliyor

Kaydırak, uçağın lastikleri patladıktan sonra açıldı (@johniquec/TikTok)

Bir Delta Air Lines yolcusu, uçağın acil durum kaydırağından hızla aşağı inerken güldüğü bir video paylaştı ve birçok izleyicinin bu deneyimi kıskandıkları yorumunu yapmasına neden oldu.

ABD içinde Virginia'nın Richmond kentinden Georgia'nın Atlanta kentine giden 1437 sefer sayılı uçaktaki yolcular, iniş sırasında bir lastiğin patlaması üzerine uçaktan şişme tahliye kaydırağı aracılığıyla çıkmak zorunda kaldı.

Bir yolcuysa bu deneyimi videoya çekme fırsatını kaçırmadı ve görüntüleri TikTok'ta paylaştı. Video şimdiden 1 milyondan fazla kez izlendi.

TikTok kullanıcısı @johniquec, "Veeee geçen gün bindiğim uçakta bu yaşandı" yazdı ve bunun "çılgınca bir deneyim" olduğunu ama "açıkçası [daha] kötüsü gerçekleşmediği için büyük minnettarlık duyduğunu" ekledi.
 

@johniquec Soooo this happened the other day on my flight with delta crazy experience honestly so thankful that it wasnt worse that it was #atlantaairport #deltaairlines #emergencyexit #anxietyrush #thankful original sound - Kamari Mommy


Konum etiketi, dünyanın en işlek havalimanı olan Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havalimanı.

Videoda bir kabin görevlisinin uçaktakilere tekrar tekrar "öne gelin" dedikten sonra "Bu taraftan gelin. Her şeyi bırakın. Atlayın ve kayın" dediği duyuluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görüntüleri çeken yolcu hızla yere inerken gülüyor ve kaydırağın sonunda yakalanıp ayağa kalkmasına yardım edilmeden önce "vay canına" diye bağırıyor.

Görüntüleri çeken kadının uçağın "çok sert indiği" için patladığını söylediği lastik ve havalimanı acil durum araçlarından piste ve iniş takımlarına püskürtülen sıvı videoda açıkça görülüyor.

Takip eden bazı kısa videolarda yolcu, Delta'nın para iadesi vermek ve gerektiğinde yemek ve otel konaklamalarını karşılamak da dahil olaydan etkilenenleri "kesinlikle tazmin ettiğini" doğruladı.

Videoyu izleyenlerin çoğu, kaydırakla uçaktan çıkmayı hep ne kadar istediklerini paylaştı.

Tia adlı bir kullanıcı "Bunu gizliden gizliye hep yapmak istemiştim ama bunu kullanmak zorunda kalmanın travmasını yaşamayı hiç istemedim" yazarken @johniquec "kesinlikle bir deneyimdi" diye yanıt verdi.

Chantelle şunları yazdı:

Kim olduğumu biliyorum... Tekrar kayabilir miyim diye sorardım.

Bir başkası tahliye sırasındaki kıkırdamalara atıfta bulunarak şunları yazdı:

Aşağı inerken attığınız kahkaha harika.

The Independent, yorum için havayolu şirketiyle temasa geçti fakat henüz yanıt alamadı.

Delta'nın sözcüsü, Insider'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İlk raporlar, iniş sırasında uçağın lastiklerinden birinin patladığını ve iniş takımı parçalarının sıcak olduğunu gösteriyor.

Müşteriler acil durum kaydıraklarıyla tahliye edildi ve otobüsle terminale taşındı. Bu deneyim için herkesten özür dileriz. Hiçbir şey müşterilerimizin ve ekibimizin güvenliğinden daha önemli değildir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU