Hayranlar Angelina Jolie'nin orta parmaklarındaki dövmelerin gizemini çözmeye çalışıyor

Dövme sanatçısı "Elini tutup dövme yaptığıma hâlâ inanamıyorum" diyor

(Instagram/mr.k_tattoo)

Angelina Jolie orta parmaklarına yeni dövmeler yaptırırken, oyuncunun hayranları vücuduna yaptırdığı sanat eserinin ne anlama geldiğine dair düşüncelerini paylaşıyor.

48 yaşındaki oyuncunun dövme sanatçısı, Jolie'nin iki parmağına yaptırdığı yeni çalışmanın fotoğrafını 22 Ağustos Salı günü paylaşsa da dövmelerin gerçek tasarımı bulanıklaştırılmıştı. Oyuncunun dövme sanatçısı Mr. K, Instagram paylaşımında "Elini tutup dövme yaptığıma hâlâ inanamıyorum. Bilin bakalım avcunda ne var?" diye yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gerçek adı Keith Scott McCurdy olan New York merkezli dövme sanatçısı, Manhattan'ın güneyindeki Bang Bang stüdyosunda çalışıyor. Mr. K; Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber, LeBron James, Miley Cyrus ve çok daha fazla ünlüye yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Page Six'in haberine göre Doja Cat'in sırtındaki yarasa iskeleti de McCurdy'nin işi. Hayranlar bu dövmenin şarkıcıyı şeytana tapıyormuş gibi gösterdiğini düşünüyor.

Mr. K'in gönderisinin yorum bölümüne akın eden bir çok hayran, Jolie'nin orta parmaklarına kalıcı olarak hangi tasarımı yaptırdığına dair en iyi tahminlerini sundu. Bir hayran, "Defol. Git" tahmininde bulunurken, bir diğeriyse şöyle dedi:

Sol: Erkek. Sağ: Hırsızı.

Paylaşımı gören bazı kişiler, oyuncunun dövmelerinde çocuklarına göndermeler bulunabileceğini ya da bulanıklaştırılmış görüntünün dövmenin kendisi olduğunu düşündü.

Bazılarıysa Jolie'nin yeni dövmelerinin muhtemel ilham kaynağının, oyuncunun aşk hayatı olabileceğine dikkat çekti. Bir kişi dövmelerin "müstakbel taliplere uyarı etiketi" olduğunu düşünürken, diğer hayranlar dövmenin Jolie'nin eski eşi Brad Pitt'le ilgili olduğu tahmininde bulundu.

Bir takipçi "Kahrolası Brad" diye yazarken, bir diğeri "Çok Brad/Vakit Geçirdim" (İngilizce'de "kötü" anlamına gelen "bad" sözcüğüyle kelime oyunu yapılmış -ed.n.) diye yorum yaptı.

59 yaşındaki Pitt ve Jolie 2005'te çıkmaya başlamış, 9 yıl sonra da nikah masasına oturmuştu. Eski çiftin 6 çocuğu, 2016'daki boşanmaları sonrası uzun bir velayet savaşına konu olmuştu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)


Jolie'nin üzerine hangi desenin çizildiğini tahmin etmeye çalışan pek çok yorumun yanı sıra bazıları da Mr. K'in Malefiz'in (Maleficent) yıldızının huzurunda bulunmak gibi inanılmaz bir fırsata sahip olmasına karşı duyduğu hayranlığı dile getirdi. Bir hayran "Ellerimi bir daha asla yıkamazdım" dedi.

Bir başkasıysa şöyle ekledi: 

Elleri bile muhteşem.

Paparazzilerin önceki günlerde çektiği fotoğraflar ünlü oyuncunun yeni dövmesinin, eski eşiyle kesinlikle hiçbir ilgisi olmadığını ortaya koydu. Jolie avuç içleri dışarı bakarken yakalandı ve spekülasyonların aksine orta parmağına, derisini deliyormuş gibi görünen bir hançer çizimi dövmesi yapıldığı anlaşılıyor.

Jolie'nin dikkat çeken dövmeleri arasında sırtının üst kısmını kaplayan ve bir kürek kemiğinden diğerine uzanan detaylı bir sanat eseri yer alıyor. Aktris bir önceki eşi Billy Bob Thorton'ın isminin de aralarında yer aldığı küçük dövmelerle geçmiş ilişkilerini de onurlandırdı. Bay ve Bayan Smith'in (Mr. & Mrs. Smith) yıldızı bir ejderhanın üstünde "Billy Bob" yazan dövmesini daha sonra sildirse de Pitt'le aynı Budist dövmelerini yaptırmayı tercih ettiğinde de benzer bir şey yapmış oldu.

1 Haziran itibarıyla eski çift, Fransa'nın güneyinde yer alan ve daha önce paylaştıkları bir şaraphane için mahkemede birbirleriyle savaşmaya devam ediyor. Her ikisinin de kayda değer miktarda hissesi bulunan, yaklaşık 4800 dönümlük mülkle ilgili davayı ilk kez 2022'de Pitt açmıştı. Jolie'nin eski yatırım şirketi Nouvel yakın zamanda Pitt'i, Provence'taki mülkü "yağmalamakla" suçlayan yeni belgeler sunmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU