Alice Cooper, Johnny Depp'e Amber Heard'le birlikte boşanma filmi çekmelerini önermiş

Rock yıldızı, 1989 yapımı komedinin yeni bir versiyonunu çekmek için Heard'le birlikte çalışma önerisine Depp'in "güldüğünü" söyledi

Depp ve Heard, 2015'in şubatında evlenmiş, çiftin evliliği yalnızca 15 ay sürmüştü (AP)

Alice Cooper, Johnny Depp'e eski eşi Amber Heard'le birlikte çalışması için potansiyel bir film projesi önerdiğini iddia etti.

60 yaşındaki Depp ve 37 yaşındaki Heard 2015'ten 2017'ye kadar evliydi. 2022'de, kamuoyunda epey ses getiren yasal bir savaşa girmişlerdi.

Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) oyuncusu, Heard'ün The Washington Post'ta yazdığı ve Depp'in kendisini istismar ettiğini ima eden köşe yazısının ardından Aquaman'in yıldızına iftira davası açmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

6 haftalık bir tanıklık sürecinin ardından Depp, Heard'e karşı açtığı iftira davasını kazanmış ve jüri kendisine 15 milyon dolar tazminat ödenmesine karar vermişti. Jüri Heard'e de, Depp'in avukatının eski eşine yönelik taciz suçlamalarının düzmece olduğunu söylediği iddiasıyla açtığı karşı davanın bir bölümü için 2 milyon dolar vermişti.

Poison şarkısıyla ünlü Cooper yeni röportajda, Hollywood Vampires adlı rock grubunda birlikte çalıştığı aktörle ilişkisine dair bazı bilgiler paylaştı.

19 Ağustos Cumartesi günü yayımlanan röportajda Times'a konuşan Cooper, "Johnny her zaman Johnny'dir. O, gitar çalarken ya da Howlin' Wolf hakkında konuşurken en mutlu olan adam" dedi.

Cooper'a göre ikili, Cooper'ın bir keresinde eski eşlerin bir filmde birlikte çalışmasını önermesi dışında Depp'in Heard'le ilişkisi hakkında "hiç konuşmamış".

Dedim ki, 'Harika bir fikrim var. Sen ve Amber, Güllerin Savaşı'nın (The War of the Roses) yeni bir uyarlamasını yapın. Kim gidip bunu izlemek istemez ki?'

1989 yapımı komedide Michael Douglas ve Kathleen Turner, boşanırken lüks evlerinin himayesi için büyük bir mücadele veren evli bir çifti canlandırıyor.

Depp'in olası film hakkındaki düşüncesi sorulduğunda Cooper şöyle devam etti: 

Güldü. Sonra 'Hangi şarkıları yapıyoruz?' diye sordu. Johnny iyi bir gitarist ve bir bakıma bunu yapmaktan daha mutlu olurdu, bir grupta sahne kenarında çalar ve gördüğü ilgiyle uğraşmak zorunda kalmazdı.

O gerçekten çok iyi bir oyuncu. Filmlerinden tek bir tanesini bile izlememiştir.

The Independent yorum için Johnny Depp ve Amber Heard'ün temsilcilerine ulaştı ancak henüz yanıt alamadı.

Bu yıl Depp, 2018'de The Sun'a karşı açtığı başarısız hakaret davasından bu yana ilk film projesinde yer almıştı: 15. Louis'nin son metresi hakkındaki Fransızca film Jeanne du Bary.

Depp, filmde, işçi sınıfından metresi Jeanne'ı (aynı zamanda filmin yönetmeni Maïwenn) Versailles'a davet eden ve Fransız sarayını dehşete düşüren 19. yüzyıl hükümdarını canlandırıyor.

Film, The Independent'ın eleştirmeninden aldığı 4 yıldız da dahil olmak üzere eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı.
 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU