Robert De Niro, 80 yaşında: Hollywood yıldızları onun için bir araya geldi

Kutlamaya katılan yıldızlar arasında Paul McCartney, Francis Ford Coppola ve Martin Scorsese'nin de olduğu bildirildi

(AP)

Hollywood'un en büyük yıldızlarından bazıları, Robert De Niro'nun 80. doğum gününü kutlamak için 17 Ağustos Perşembe günü New York'ta buluştu.

Efsanevi aktörün ailesi ve yakın dostları, Paul McCartney ve eşi Nancy Shevell, yönetmenn Francis Ford Coppola, Amerikalı-İtalyan yönetmen Martin Scorsese ve aktör Alec Baldwin'in de katıldığı samimi bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre George Lucas, Ucuz Roman'ın (Pulp Fiction) oyuncusu Christopher Walken ve sivil haklar aktivisti Al Sharpton'ın yanı sıra eski New York Valisi Andrew Cuomo, Uma Thurman ve babası Robert Thurman, Leslie Bibb ve Sam Rockwell de bu etkinliğe katıldı.

Önceki aylarda De Niro, son komedi filmi Eyvah Babam'ı (About My Father) tanıtırken, 7. çocuğunun doğumunu duyurmuştu.

Ünlü oyuncu bu açıklamayı, ET Canada'ya verdiği bir röportaj sırasında, gazeteci Brittnee Blair'in "6 çocuğunuz olduğunu biliyorum" sözlerinin ardından yapmıştı.

De Niro, "Aslında 7. Daha yeni bir bebeğim oldu" diye cevap vermişti.

CBS Mornings'in bir bölümündeyse Gayle King, DeNiro'nun yeni doğan bebeği hakkında kendisiyle paylaştıklarını açıklamıştı. Bunlar arasında bebeğin adı ve kamuoyuyla paylaşılan ilk fotoğrafı da vardı.

Daha sonra King siyah saçlı ve açık pembe bir tulum giyen bebeğin fotoğrafını paylaşmıştı.

Ardından King, çocuğun 6 Nisan'da dünyaya geldiğini ve tam adının Gia Virginia Chen-De Niro olduğunu açıklamıştı.

Ünlü sunucu, De Niro ve Chen'in ailelerine yeni katılan bu bebekten dolayı "mutluluktan havalara uçtuklarını" söylemişti.

King'e bakılırsa, De Niro'ya yeni bebeğinin "planlı" olup olmadığını sormuş, o da "evet" yanıtını vermiş ve hem kendisinin hem de partnerinin "onu istediğini" eklemiş.

King, De Niro'nun başka bir çocuk sahibi olmakta ne kadar "heyecanlı" ve "coşkulu" hissettiğini vurgulamıştı.

De Niro'nun önceki ilişkilerinden, ilk eşi Diahnne Abbott'tan olan 51 yaşındaki kızı Drena ve 46 yaşındaki oğlu Raphael de dahil 6 çocuğu daha var.

De Niro, 1995'te eski kız arkadaşı Toukie Smith'le 27 yaşındaki ikizleri Julian ve Aaron'ı kucağına almıştı. De Niro'nun, eski eşi Grace Hightower'la da 25 yaşındaki oğlu Elliot ve 11 yaşındaki kızı Helen Grace olmak üzere iki çocuğu var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU