Dikkatli izleyiciler The Walking Dead'in spinoff'undaki hatayı affetmedi

Jeffrey Dean Morgan'ın çekim hatası Game of Thrones'daki meşhur Starbucks bardağını aratmadı

Game of Thrones, 8. sezonuyla hayranlarına veda etmeden önce masanın üzerinde unutulan Starbucks bardağı ortalığı karıştırmıştı (AMC/HBO)

Çekim hataları diziler için yeni bir şey değil. HBO'nun unutulmaz dizisi Game of Thrones'un 8. sezon 4. bölümünde, Winterfell'de görünen Starbucks bardağı bunun en ünlü örneklerinden biri. Fazlasıyla dikkat çekici bir hata olması nedeniyle diğer dizi ve filmlerdeki benzer hatalar sıklıkla bu sahneyle karşılaştırılıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şimdiyse benzer bir hata The Walking Dead: Dead City'de yaşandı. Spinoff dizisinin dikkatli hayranları Negan'ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan'ın bir sahnenin çekimleri sırasında iPhone'unu cebinde taşıdığını fark etti.

Twitter'da yapılan paylaşımda, gülen bir emojiyle birlikte "JDM defalarca yakalandı" yazıyor. Bu da 57 yaşındaki Morgan'ın daha önce de benzer çekim hatalarında adının geçtiğini ima ediyor. 

Tıpkı ünlü kahve zinciri Starbucks'ın bardağının Game of Thrones'un fantastik ortamına ait olmaması gibi, iPhone da The Walking Dead: Dead City'nin kıyamet sonrası ortamına uymuyor.

Öte yandan Negan, The Walking Dead: Dead City'nin ikinci sezonunda yeni mücadelelere hazırlıyor. Yeni sezon onayını alan dizide son olarak Negan, Dama tarafından yakalanmıştı. Dama, Negan'ı eğer tüm New York'u fethetmesine yardım etmezse Hershel'ı öldürmekle tehdit etmişti.

Dizinin başrolünde Jeffrey Dean Morgan'a Lauren Cohan eşlik ediyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Twitter

DAHA FAZLA HABER OKU