"8 yıl sonra bulunan" genci annesinin taciz ettiği öne sürüldü

"O çocuk hiç kaybolmadı"

Quannell X, Rudy Farias'ın polislerle anca annesi gittiğinde konuştuğunu söyledi (@ABC13Brooke/Facebook)

Köpek gezdirirken kaybolduğu ve 8 yıl sonra bulunduğu açıklanan Rudy Farias'la ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. 

Houston'da toplumun ileri gelenlerinden Quanell X, annesinin Farias'ı yıllardır istismar ettiğini ve ona uyuşturucu verdiğini ileri sürdü. Quanell X, dün düzenlediği basın toplantısında Farias'ın "köle koşullarında" yaşadığını söyledi.

Polisin Farias'la yaptığı sorguya katıldığını belirten aktivist, Santana'nın Farias'a halüsinojenik uyuşturucular verdiğini, işlerini yaptırdığını ve aynı yatakta uyumaya zorladığını iddia etti ve şöyle konuştu:

Hiçbir çocuk, kendi annesi tarafından böyle muamele görmemeli.

Quannell X, Farias'ın kendisine bazı açıklamalar yaptığını söyledi. Buna göre Farias hiç kaybolmadığını, annesinin kendisine polis tarafından bulunursa yakalanacağını söylediğini ve bu yüzden yetkililer eve geldiğinde saklandığını aktardı.

Quannell X, "Eğer anneniz sizi yatakta çıplakken öpüyorsa bu nedir? Hastalık" dedi. 

"O çocuk hiç kaybolmadı"

Farias'ın annesi Janie Santana'nın ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston'daki komşuları, 25 yaşındaki adamı gördüklerini ileri sürdü.

Kisha Ross, haberleri görünce kendisinin ve ailesinin şoke olduğunu ifade etti. Ross, yerel haber kanalı KTRK'e dünkü açıklamasında Farias'ın 2015'te kaybolduğuna dair hiçbir fikirleri olmadıklarını söyledi:

Farias garajıma gelip kuzenim, oğlum ve kızımla vakit geçirirdi. O çocuk hiç kaybolmadı. Bazen tek başına parka giderdi.

Ross'un kuzeni Broderick Conley de Farias'la sık sık takıldıklarını savundu.

İkili, Farias'ın sıklıkla kendi evlerine geldiğini ancak son birkaç haftadır görmediklerini öne sürdü.

Adının açıklanmasını istemeyen bir komşu da "Burada birinin kayıp olmasına şaşırdım. Onu görüyorduk. Herkes için şoke edici" dedi.

Farias'ın 6 Mart 2015'te iki köpeğini Houston'ın kuzeydoğusunda gezdirirken ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Sonrasında evcil hayvanlar sağlam halde bulunsa da Farias kaybolmuştu. Farias, 29 Haziran'da bir kilisenin dışında baygın ve dayak yemiş bir halde bulunmuştu.

Houston Polis Departmanı'nın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Independent Türkçe, Insider, KRTK

DAHA FAZLA HABER OKU