The Walking Dead'in Negan'ı son sezonda neyi sevmediğini açıkladı

"Sanırım şimdi Dead City'yle bazı cevaplar alacağız"

Dead City'de Morgan ve Cohan'e Zeljko Ivanek, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham ve Pallavi Sastry eşlik ediyor (AMC)

The Walking Dead'in sevilen oyuncusu Jeffrey Dean Morgan, Negan'ın 11. sezondaki son hikayesiyle ilgili büyük sorunu açıkladı ve yeni spinoff Dead City'de zileyiciye cevaplar vaat etti.

Morgan, 7. sezona kadar The Walking Dead kadrosuna tam zamanlı katılmamış olsa da dizinin en ikonik ve sevilen karakterlerinden biri haline geldi. Başlangıçta, hayatta kalmayı başaran bir grubun şiddet yanlısı totaliter diktatörüyken, yavaş yavaş dönüşüm geçirdi. Ancak Negan'ın hikayesinin, ona hayat veren Morgan'a doğru gelmeyen bir yönü var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kelly Ripa'nın podcast'ine konuk olan oyuncu, The Walking Dead 11. sezonda Negan'ın evliliğinden rahatsız olduğunu açıkladı.

Dizi daha önce Negan'ın kaybettiği eşi Lucille'le olan geçmişini irdelemişti. Morgan'ın gerçek hayattaki eşi Hilarie Burton tarafından canlandırılan Lucille, Negan'ın motivasyon ve eylemlerinde büyük rol oynuyordu. Hatta Negan, yanından ayırmadığı beysbol sopasına bile kaybettiği eşinin adını vermişti. 

Bu nedenle Morgan, bir sonraki sezonda bu adımı atması için uygun bir zemin hazırlanmadan aniden yeniden evlendiğinin ortaya çıkmasıyla hayal kırıklığına uğradığını açıkladı.

Biliyor musunuz, tekrar evlenir miydi bilmiyorum ve The Walking Dead'in sonunda Negan'ı evlendirdiler. Bu kişiyle nasıl tanıştığının ve neden onunla evlendiğinin hikayesini hiç görmedik ki bu beni her zaman üzmüştür çünkü bence karısı Lucille'e çok aşıktı.

Negan'ın neden ve nasıl olduğunu anlatmadan bir eşle ortaya çıkmasının kendisi için hayal kırıklığı olduğunu anlatan Morgan, sözlerine şöyle devam etti: 

Bu benim için bir sorundu. Ama bilirsiniz, 30 ana karakterli bir dizi çektiğinizde böyle olur. Her karaktere istediğiniz kadar iyi hizmet veremiyorsunuz. Ve sanırım şimdi Dead City'yle bazı cevaplar alacağız.

57 yaşındaki oyuncunun da değindiği gibi, The Walking Dead'in 11. sezonu, Negan'ın hikayesinin sonu değildi. The Walking Dead: Dead City, ilk dizinin sona ermesinin ardından prömiyerini iddialı bir şekilde yaptı.

Prömiyeri 18 Haziran'da yapılan dizide Morgan, Negan rolünü yeniden canlandırıyor ve Lauren Cohan'ın hayat verdiği Maggie'yle ittifak yapıyor. 

Dead City, ilk bölümüyle kablolu yayında yılın en iyi çıkış yapan dizisi oldu ancak dizinin canlı izlenme oranı amiral gemisi The Walking Dead'in altında kaldı.


Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU