Yeni filmde Batman'in düşmanını kim canlandıracak? İki isim öne çıkıyor

Senaristlerin grevi nedeniyle gecikme olmazsa çekimlere 2024'te başlanacak

Başrolünde Robert Pattinson'ın yer aldığı The Batman, geçen yıl dünya çapında 770.9 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti (Warner Bros)

The Batman'in devam filminde Harvey Dent, nam-ı diğer Two-Face rolünü üstlenecek oyuncunun seçiminde sona yaklaşıldı. 

Robert Pattinson'ın başrolünü üstlendiği ve Matt Reeves'in yönettiği The Batman'in devam filmi Batman: Bölüm II'yle (The Batman: Part II) ilgili söylentiler sürerken, rol için iki isim öne çıktı. 

John Rocha, Jeff Sneider'le birlikte hazırladığı The Hot Mic adlı podcast'te, yeni filmde Kara Şövalye'nin düşmanını canlandırabilecek isimleri açıkladı.

Rocha'nın açıklamasına göre devam filminde, Josh Hartnett veya Joel Edgerton'ın bu rolü üstlenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rocha, filmin yapımcılarının Gotham'ın yeni bölge savcısı rolünü Hartnett ya da Edgerton'dan birine vermeyi düşündüğünü ileri sürdü.

Rocha, Harvey Dent'in rolü olduğunu ama "filmin sonunda Two-Face'e dönüşebileceğini" söyledi.

Senaristlerin grevi nedeniyle aksaklık yaşanmazsa filmin çekimlerine 2024'ün ilk aylarında başlaması planlanıyor.

Josh Hartnett son olarak Guy Ritchie'nin yeni filmi Servet Operasyonu'nda (Operation Fortune: Ruse De Guerre) rol almıştı. Hartnett, Christopher Nolan'ın merakla beklenen filmi Oppenheimer'ın oyuncu kadrosunda da yer alıyor.

Avustralyalı oyuncu Joel Edgerton da Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) ve Büyük Dövüş (Warrior) gibi filmlerde rol almış, Geçmişten Gelen (The Gift) ve Silinmiş Çocuk'un (Boy Erased) yönetmenliğini üstlenmişti.
 

Independent Türkçe, Collider, ClutchPoints

DAHA FAZLA HABER OKU