Rihanna ve A$AP Rocky, oğullarının ilk doğum gününü kutladı

Çift, beraber ikinci çocuklarını bekliyor

(Instagram/asaprocky)

Rihanna ve A$AP Rocky, oğulları RZA Athelaston'ın ilk doğum gününü kutluyor.

Asıl adı Rakim Athelaston Mayers olan Rocky, kutlama vesileyle Rihanna'yla büyüyen ailelerinin bir dizi tatlı fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

Çift, beraber ikinci çocuklarını bekliyor. Rihanna hamileliğini, önceki aylarda Super Bowl devre arası konserinde sahne aldığında doğrulamıştı.

Rapçi paylaşımında şöyle yazdı:

Wu Tang çocuklar için var. İlk çocuğumun ilk doğum günü kutlu olsun. Rza [kırmızı kalp emojisi].

Galerideki ilk fotoğrafta Rocky, Rihanna ve RZA bir plaj havlusunda otururken görülüyor. Rihanna eşini yanağından öperken, bebekleriyse elini ağzına koymuş halde kameraya gülümsüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci fotoğraftaysa tüm aile bir etkinlik için giyinip kuşanmış. Rocky ve Rihanna uyumlu deri kıyafetler giyerken RZA de büyük boy Dior güneş gözlüğü takıyor.

Samimi bir fotoğrafta da Rocky ayna özçekimi yapıyor, Rihanna ise arka planda oğlunu tutarken komik bir surat ifadesi takınıyor.

Diğer fotoğraflarda oğlunu kucağına alıp kocaman gülümseyen Rocky, onunla çimlerin üzerinde oynuyor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)


Çift sürpriz hamileliği ilk Ocak 2022'de, Rihanna'nın New York'ta uzun, pembe bir şişme montla karnı açık fotoğraflanmasıyla duyurmuştu. Rihanna bundan 4 ay sonra mayısta doğum yapmıştı.

RZA'in doğumunun ardından Rihanna, Aralık 2022'de paparazilerin kendi rızası olmadan çocuğunun fotoğraflarını çektiğini ve bunları yayımlamak üzere olduğunu öğreninceye kadar oğlunun hiçbir görüntüsünü paylaşmamıştı.

Rihanna'nın fotoğraf galerisinden ismi açıklanmayan bir bloga özel fotoğraflar göndermesiyle ve RZA'in videosunu paylaşmak için TikTok'a katılmasıyla, Diamonds'la tanınan şarkıcı ve Rocky paparazilerin kıl payı önüne geçmişti.

British Vogue'a konuşan Rihanna, oğlunun fotoğraflarını kendi koşullarıyla kamuoyuna açıklama kararı hakkında şöyle demişti:

Doğrudan koruma moduna geçtim. Öfkelenecek zaman bile yoktu sanki. Ebeveynler olarak bu çok iğrenç hissettiriyor, ihlal gibi geliyor.

Rihanna sözlerine, "Bunun olmasını asla istemezsiniz. Ebeveynler olarak ne zaman ve nasıl [çocuğumuzu takdim edeceğimize] biz karar veririz. Bu kadar" diye devam etmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU