Jeff Bridges, Büyük Lebowski'nin devam filmi için tek şartını açıkladı

Joel ve Ethan Coen'in 1988 tarihli filmi Büyük Lebowski, önemli ödüller kazanmasa da kült mertebesine erişmişti

73 yaşındaki Jeff Bridges'e 2020'de lenfoma teşhisi konmuştu (Universal Pictures)

Oscar ödüllü Jeff Bridges, People'a yaptığı açıklamada Büyük Lebowski'nin (Big Lebowski) devam filminde oynamak için tek şartını açıkladı. 1998 yapımı kült komedi filminde ikonik "The Dude" rolünü canlandıran Bridges, filmin gösterime girmesinin üzerinden yirmi yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına hayranlık duyduğunu söyledi.

O filmin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Ne kadar iyi bir filmdi! Lebowski'nin 25 yıl önce çekildiğini duyunca 'Hadi ama dostum' diyorum, 'Buna inanamıyorum'. Sanki beş yıl önceymiş gibi geliyor ama 25 yıl mı? Buna inanamıyorum.


Jeff Bridges, People'a yaptığı açıklamada, yazar-yönetmenler Joel ve Ethan Coen'in projeye dahil olması koşuluyla devam filminde de rol alabileceğini söyledi:

Aman Tanrım! Eğer kardeşler işin içinde olsaydı, kesinlikle yapardım! Kardeşler gizemli ve sürprizlerle dolu. Ne yapacaklarını bilemezsiniz, bu yüzden bir devam filmi yapacaklarını sanmıyorum. Ama dediğim gibi, şaşırtıcılar, bu yüzden de belki beni şaşırtırlar ve bir devam filmi çekerler.


Büyük Lebowski'de Jeff Bridges'e, Ben Gazzara, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, Sam Elliot, Tara Reid, John Turturro ve Philip Seymour Hoffman eşlik ediyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Bridges, en son 2022'de FX dizisi The Old Man'de bir CIA ajanı olarak rol aldı. Beğenilen dizi ikinci sezon için de onay aldı. 

Bu yılın başlarında Bridges ve Sam Elliott, SAG Ödülleri'nde bir araya gelmişti. Bridges, aday olduğu kategoride eli boş dönerken Elliott, 1883'teki performansıyla ödüle layık görüldü.

Coen Kardeşler bugüne kadar hiçbir filmlerinin devamını çekmedi.  
 

Independent Türkçe, Indiewire, People
 

DAHA FAZLA HABER OKU