Young Sheldon, The Big Bang Theory'deki büyük bir tutarsızlığa açıklık getirdi

Hayranlar bu ihmali eleştirmişti

Jim Parsons, The Big Bang Theory'de (Warner Bros)

Young Sheldon'ın son bölümünde, The Big Bang Theory'nin olay örgüsündeki büyük bir tutarsızlık düzeltilmiş gibi görünüyor.

Genç Sheldon Cooper'ın (Iain Armitage) The Big Bang Theory'deki olaylardan önceki maceralarına odaklanan spin-off, halihazırda 6. sezonunu yarıladı.

Wallace Shawn'ın canlandırdığı, üniversitede fizik profesörü olan John Sturgis'in Sheldon'a akıl hocalığı yapması, Young Sheldon'da yinelenen bir olay örgüsü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Young Sheldon için tasarlanan bu karakter The Big Bang Theory'de görünmese de Sheldon'ın hayatında ve çalışmalarında kilit öneme sahip yol gösterici bir figür olduğu görülüyor.

The Big Bang Theory'nin son sezonunda Sheldon'ın (yetişkinliğini Jim Parsons canlandırıyordu) Nobel Fizik Ödülü'nü kazandığını izliyoruz.

Ancak dizinin hayranları, Sheldon'ın ödülü kabul ettiği konuşmasında Sturgis'e hiç teşekkür etmemesinin ya da dizinin başka bir yerinde ondan hiç bahsetmemesinin göze battığını söyleyip bunu eleştirmişti.

Şimdiyse Young Sheldon'ın son çıkan bölümü olan 6. sezon 18. bölümü (Little Green Men and A Fella's Marriage Proposal), bu ihmale bir açıklama getirmiş olabilir.

Sözkonusu bölümde Sheldon'ın, dünya dışı yaşam arayışıyla ilgili bir anlaşmazlığın ortasında Sturgis'i akıl hocalığından "men ettiği" görülüyor.

Sheldon daha sonra araştırmasında kendisine yardım edecek başka bir profesörle eşleşiyor. Screen Rant'in ortaya attığı teoriye göre, bu "men edilme" Sturgis'in The Big Bang Theory'deki yokluğuna açıklama getirebilir: Teksas'taki ilk ilişkilerine rağmen Sheldon artık onu akıl hocası olarak görmüyor.

Geçen ay The Big Bang Theory'nin yaratıcılarından Chuck Lorre, popüler komedi dizisini temel alan başka bir spin-off'un halihazırda geliştirildiğini duyurmuştu.

Dizinin konusuyla ilgili detaylar halen gizli tutuluyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU