Los Angeles Filarmoni Orkestrası'nın konserinde bir kadın "orgazm çığlığı" attı

"Herkes ne olduğunu görmek için dönüp baktı"

Los Angeles Filarmoni Orkestrası, çığlık sırasında Çaykovski'nin 5. Senfonisi'ni çalıyordu (Reuters)

Los Angeles Filarmoni Orkestrası'nın 28 Nisan'daki konserine kadın seyircinin çığlığı damga vurdu. 

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Walt Disney Konser Salonu'ndaki konsere gidenler, bir kadının orgazm çığlığı attığını iddia etti. Çığlığa ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı da sosyal medyada sıkça paylaşıldı.
 


Söz konusu kadının yakınında oturduğunu söyleyen Molly Grant adlı seyirci, Los Angeles Times'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Herkes ne olduğunu görmek için dönüp baktı. Kızı olaydan sonra gördüm ve onun orgazm olduğunu varsayıyorum. Çünkü derin nefes alıyordu. Partneri, utandırmamak için ona bakıp gülümsüyordu. Epey güzeldi.

Konsere katıldığını öne süren bir sosyal medya kullanıcısı, kadının rahatsızlandığını söyledi.

Ancak Britanyalı besteci Magnus Fiennes da seyircinin orgazm olduğunu savundu. Ünlü aktör Ralph Fiennes'ın kardeşi olan müzisyen şu ifadeleri kullandı:

Bana yakındı. Tesadüfen, konsere katılan en az 8 arkadaşım daha vardı. Hepsi benzer sonuca vardı. Kadın, konserin geri kalanında salondan ayrılmadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konserdeki arkadaşlarının ifadelerini aktaran gazeteci Jocelyn Silver, kadının orgazm çığlığı attığını ve orkestranın durduğunu ileri sürdü.

Ancak klasik piyanist Sharon Su, bu iddiayı reddetti. "Los Angeles Filarmoni Orkestrası'nda çalışan biriyle görüştüm" diyen Su, olayın gerçek olduğunu ancak orkestranın konsere devam ettiğini ifade etti.

 

Independent Türkçe, Los Angeles Times, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU