David Harbour, arkadaşlık uygulamasında Stranger Things'teki fotoğrafını kullanmış

Şarkıcı onu tanımadığını ifade etti

(Instagram/lilyallen)

Lily Allen, eşi David Harbour'ın bir arkadaşlık uygulamasında, Stranger Things'teki Jim Hopper rolünde olduğu bir fotoğrafını kullandığını açıkladı.

Çöpçatanlık uygulaması Raya'da tanışan çift birbirleriyle görüşmeye başladıktan bir yıl sonra, 2020'de evlenmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Allen, uygulamada Harbour'ın profilini kaydırırken "onu tanımadığını" itiraf etti.

47 yaşındaki Harbour profil fotoğrafında, Netflix dizisi Stranger Things'teki polis şefi karakteri gibi giyinmiş. Harbour'ın dizideki karakteri genellikle bir kolunda ABD bayrağı işlemeli yama bulunan kahverengi bir üniforma giyiyor ve polis rozeti takıyor.

The Jonathan Ross Show'un 1 Nisan Cumartesi gecesi yayımlanacak bölümüne konuk olan Allen, şunları söyledi:

Onun sadece televizyondaki bir realite şovda yer alan seksi bir polis memuru olduğunu düşündüm. Polis üniforması giyiyordu.

Smile'la tanınan şarkıcı daha sonra fotoğrafın, Harbour'la tanışmadan önce hiç izlemediği "Stranger Things'den bir kare" olduğunu öğrenmiş.

Allen, Black Widow'u çeken Harbour sadece kısa süreliğine kendisiyle aynı bölgede olacağı için ikisinin randevusunun "herhangi bir yere varacağını" düşünmediğini de itiraf etti.

Ama sonra bir yere vardı.

Temmuz 2022'de Harbour, Allen'ın Glastonbury'de Olivia Rodrigo'yla birlikte gerçekleştirdiği performansın ardından ona aşık olduğu "o anı" anlatmıştı.

British GQ'ya konuşan oyuncu şunları söylemişti:

[Allen'la] mesajlaşmaya başladım, o sırada İtalya'daydı, bir araya geldik, Wolseley'de bir randevuya çıktık ve bilirsiniz, gerçekten inanılmaz biriydi.

Aşık olduğunu fark ettiği anı anımsayan Harbour şöyle devam etmişti:

Üçüncü randevumuzdu. Ben şu aşamadaydım: Her şey hakkında fena halde dürüst olacağım çünkü neden yalan söyleyeyim ki? Ona hayatım, inançlarım hakkında bir şeyler anlattım.

Söylediğim şeyleri kabul etmek için gerçekten olağanüstü biri olmak gerekir. Ve 'Vay canına, ben bu kişinin etrafında olmak istiyorum' diye düşündüğümü hatırlıyorum.

James Corden with The Late Late Show'da verdiği bir başka röportajdaysa Harbour, Allen'ın söylediğine göre, şarkıcının kendisine aşık olmasına yol açan şeyi anlatmıştı.

Harbour, "Allen, 'Seni gördüğümde, hayatımda gördüğüm en büyük kişiyi ve aynı zamanda hayatımda gördüğüm en küçük kişiyi gördüm' dedi" diye konuşmuştu.

İlginç değil mi? Bana aşık olmasını sağlayan şey buydu; belli bir açıdan çok büyük ve aynı zamanda çok küçüktüm.

Eylül 2020'de Las Vegas'ta küçük bir törenle evlenen çift, daha sonra bunu ABD fast food zinciri In-N-Out Burger'da burger yiyerek kutlamıştı.

Allen'ın, önceki eşi Sam Cooper'dan Ethel ve Marnie adında iki kızı var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU