Brooke Shields, Michael Jackson'ın ilişki yaşadıklarını söylemesiyle ilgili konuştu

İkili, şarkıcının 2009'daki ölümüne kadar yakın arkadaştı

(AP)

Brooke Shields, hayatını kaybeden Michael Jackson'la arasındaki yakın arkadaşlığı anlattı. Oyuncu, o dönem Dean Cain'le beraber olmasına rağmen 1993'te Jackson'ın, kendisiyle bir ilişki yaşadığını iddia etmesine değindi.

Aktris ve model, 3 Nisan'da Hulu'da yayımlanacak iki bölümlük belgeseli Pretty Baby: Brooke Shields'ın öncesinde konuştu.

The Sunday Times'a verdiği yeni röportajda Shields, Jackson'ın canlı bir televizyon yayınında Oprah Winfrey'e Shields'ın kendisinin kız arkadaşı olduğunu söylediğini anlattı.

Onu aradım ve sanırım "Bunu yapmak zorunda olman biraz acınası. Normal bir yaşam sürmeye çalışıyorum, beni deliler kasabasına sürükleyemezsin" dedim.

Shields'ın şarkıcının iddiasına verdiği tepki karşısında Jackson'ın gülüp geçtiği aktarıldı.

Hiç randevuya çıktılar mı veya öpüştüler mi, diye sorulduğundaysa Shields şöyle dedi:

Hayır! Bir defasında arabadaydık, kameralar vardı, beni tuttu ve öpmek istedi ama ben "Hayır! Dur! Biz sadece arkadaşız ve senin bana arkadaşın olarak ihtiyacın var" dedim.

Diğer aktrislerin onun peşinden koştuğu ilk günleri hatırlıyorum ve Michael değişiminden önce bir bakıma tatlıydı. Ama bu aklımın ucundan bile geçmedi.

Shields ve Jackson 1981'de, Shields 13 ve Jackson 20 yaşındayken arkadaş olmuştu. İkili, sık sık birbirlerinin eşi olarak ödül törenlerine katılıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gazeteye verdiği röportajda Shields, "O çok ünlüydü, ben de çok ünlüydüm ve küçük çocuklar gibi herkesle alay edebiliyorduk" dedi.

Jackson, 1993 ile 2005 arasında çocuğun cinsel istismarı ve çocuk taciziyle ilgili birden fazla suçlamayla karşı karşıya kalmıştı.

2005'te yargılanan Jackson hakkında, aralarında çocuk tacizi, kaçırma, kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve gaspın da bulunduğu 10 suç için iddianame hazırlansa da şarkıcı daha sonra beraat etmişti. Jackson 2009'da, 50 yaşında hayatını kaybetti.

Suçlamalar hakkında ne düşündüğü sorulduğunda Shields, "bu konuda ne düşüneceğini bilmediğini" çünkü "bunun inanılması çok zor" bir şey olduğunu söyledi.

Shields şöyle ekledi:

Keşke gerçeği bilseydim. O zaman bu anlatıyı kafamda nasıl yapılandıracağımı çözebilirdim. Ama sanırım bütün dünya gibi ben de şoke oldum.

Model ve oyuncu, Los Angeles'taki Staples Center'da Jackson için düzenlenen halka açık anma törenine katılmıştı. Bir anma konuşması yapan Shields, ilişkilerini "arkadaşlıkların en doğalı ve rahatı" diye nitelendirmişti.

Shields halihazırda ABD'li film yönetmeni Christ Henchy'le evli. Çiftin 19 yaşındaki Rowan Francis Henchy ve 16 yaşındaki Grier Hammond Henchy olmak üzere iki çocuğu var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU