Drew Barrymore'dan, "Daha iyi havlayan köpekler duydum" diyen Hugh Grant'e yanıt

Grant, romantik komedi filmindeki rol arkadaşı hakkında acımasız bir itirafta bulundu

Drew Barrymore ve Hugh Grant, Söz ve Müzik'te (Warner Bros. Entertainment)

Drew Barrymore, Hugh Grant'in kendisi hakkındaki acımasız şikayetine yanıt verdi.

Oyuncu, Grant'le birlikte yer aldığı Söz ve Müzik (Music & Lyrics) adlı romantik komedide, genç bir pop yıldızı (Haley Bennett) için listelerin başına oturan hit bir parça yapmak üzere, yıldızı sönmüş bir pop yıldızıyla eşleştirilen bir şarkı sözü yazarını canlandırıyordu.

Önceki günlerde, "internetin en çok aranan sorularını" yanıtladığı röportajın bir bölümünde Grant'e, film hakkında sorular soruldu. Bunlardan biri şuydu:

Hugh Grant, Söz ve Müzik'te gerçekten şarkı söylüyor mu?

Grant, Wired'a "Evet, söylüyorum ama inanılmayacak kadar auto-tune (kaydedilen sesteki hataları gidermek amacıyla kullanılan bir program -ed.n.) var. Aslında bu doğru değil; biraz auto-tune var ama bazıları kadar değil" dedi.

Daha sonra Grant rol arkadaşı hakkında şunları söyledi:

Drew Barrymore o filmde benimle birlikteydi ve korkunç şarkı söylediğini belirtmeme aldıracağını sanmıyorum. Onun şarkı söylemesinden daha iyi havlayan köpekler duydum.

Oyuncu, Barrymore'un "sesini akort ettiklerinde" bir gelişme olduğunu kabul ederek "Sesi benimkinden çok daha iyi geliyordu çünkü onda yürek, ses ve rock 'n' roll var" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fountains of Wayne'in hayatını kaybeden solisti Adam Schlesinger'ın yazdığı, filmin şarkısı olan Way Back Into Love'ı söylediği bir videoyu Instagram'da paylaşan Barrymore, Grant'in yorumlarına espriyle yanıt verdi.

Oyuncu, yeni Instagram videosunda şarkının birkaç satırını seslendirdikten sonra "Ah, Hugh-bert, Hubert, bu senin için" dedi. Daha sonra paylaşımın altına, "#SingForHughGrant (HughGrantİçinSöyle) BANA KATILIN" diye yazdı.
 

Drew Barrymore
​​​​​​​Hugh Grant'in, şarkı söylemesiyle ilgili yorumlarına Drew Barrymore'dan yanıt geldi (Instagram)


Röportajın başka bir yerinde Grant, 1999 yapımı Aşk Engel Tanımaz'ın (Notting Hill) "mide bulandırıcı" diye nitelendirdiği son sahnesinde yer alan "sadece ekibin bildiği" ince bir "espriye" dikkat çekti.

Grant, pazar günü (12 Mart) Oscar Ödülleri'nde model Ashley Graham'la yaptığı "rezalet" kırmızı halı röportajının ardından "çirkin" davranışlarda bulunmakla suçlanmıştı.

Aktörün yeni filmi Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves) 7 Nisan'da sinemalarda.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU