Pamela Anderson, Playboy modeli olmadan önce niye utangaç olduğunu anlattı

"Görünüşümden nefret ediyordum, her şeyden nefret ediyordum"

(Reuters)

Pamela Anderson 1989'da Playboy'a ilk kez poz vermeden önce, çocukken "güçsüzleştiren" bir utangaçlıktan mustarip olduğunu söyledi.

Yakın zamanda Netflix belgeseli ve hayatıyla ilgili anı kitabı yayımlanan Sahil Güvenlik (Baywatch) yıldızı, Playboy için modellik yapmanın kendisini utangaçlıktan kurtarıp "ilk kez özgür hissettirdiğini" ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

55 yaşındaki Anderson yakınlarda ET Canada'ya verdiği röportajda, çocukken "aşırı derecede utangaçlaştığını ve bu utangaçlığın çok güçsüzleştiren bir şey olduğunu" söyledi.

Anderson "Küçükken başıma kapüşon geçirir ve iplerini bir delik kalacak kadar çekerdim, böylece sadece şu kadarcık görebilirdim" diye anımsadı.

Görünüşümden nefret ediyordum, her şeyden nefret ediyordum. Çok utangaçtım ve hep herkesin güzel olduğunu düşünüyordum; bense o güvene ya da özgüvene sahip değildim.

Vancouver'da yaşarken, Playboy "birkaç kez" Anderson'a yaklaşsa da ünlü model fırsatları geri çevirmiş.

Anderson, adrenalin ve korku içinde olduğunu hatırlayarak "Sonunda bir durumun içindeydim ve 'Neden olmasın? Ben bunu bir deneyeyim' diye düşündüm. Sonra [Los Angeles'a] gittim ve dehşet içindeydim" dedi.

Ardından Playboy'la ilk fotoğraf çekimimi yaptım… İlk flaşta gözlerimi açtım ve bir uçurumdan düşüyormuş gibi hissettim.

Gerçekten sadece… kontrol etmeye çalışmaktansa akışına bırakıyormuşum gibi hissettim. Bu ilk kez özgür hissettiğim zamandı. Sonra yola koyuldum.

Anderson'ın Love, Pamela (Sevgiler, Pamela) adlı anı kitabı 31 Ocak'ta yayımlandı. Kitabını "sadece bir kızın dağınık yaşamının" kaydı diye nitelendiren Anderson, kitabın "kusurlara bir övgü" olduğunu belirtmişti.

Aynı gün, Anderson'ın Netflix belgeseli Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi (Pamela, a Love Story) gösterime girdi. Hem anı kitabında hem de belgeselinde Anderson, bir Playboy modeli olarak şöhret basamaklarını tırmanışını, eski eşi Tommy Lee'yle çektiği seks kasetinin sızdırılmasını ve bunun ardından hayatının nasıl değiştiğini samimiyetle anlatıyor.

The Independent'tan Jessie Thompson, belgesele 5 üzerinden 4 yıldız verdiği incelemesinde Anderson'ın "sempatik ve birçok kişinin düşündüğünden çok daha karmaşık bir kadın olarak karşımıza çıktığını" yazdı.

Önceki aylarda oyuncu, beden imgesiyle ilgili güvensizliklerle büyüdüğünü ve aynada kendisine bakmak istemediğini söylemişti.

People'a konuşan Anderson şöyle demişti:

Hiçbir zaman güzel olduğumu düşünmedim. Her zaman atletik ve komik olduğumu düşünmüşümdür. Bu bir bakıma güvensizliklerime besliyordu ve muhtemelen erken yaşta cinselleştirilmem ve bundan tamamen utanmam nedeniyle böyle hissetmek istemedim. Yanlış türden dikkat çeken niteliklere sahip olmaktan hoşlanmadım.

Çocukken kadın bir bebek bakıcısının kendisini istismar etmesini anlatan Anderson, bakıcının bunu diğer yetişkinlerden gizlemesi için onu "tehdit ettiğini" öne sürmüştü.

Anderson, başına gelenleri sindirmenin onlarca yıl sürdüğünü açıklayarak şunları ekledi:

Bir ömür boyu kim olmadığımı kesinlikle çözdüğümü hissediyorum ve şimdi kim olduğumu hatırlıyorum. Ve o küçük kızın, başına hiçbir şey gelmeden önce kim olduğunu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU