47 yaşındaki OnlyFans modeli, başarısının sırlarını verdi: "Prenses Diana fantezisi işime yarıyor"

"Bazılarının fantezisi, Prenses Diana gibi düzgün ve edepli duran birine benzeyen bir kişiyi iç çamaşırları içinde görmek"

Önceden yaptığı mesleğe göre daha fazla vakit harcadığını söyleyen Spencer, artık başka çalışanlarla uğraşmadığı için kafasının daha rahat olduğunu vurguluyor (Instagram/@laurenspencer_uk)

OnlyFans modeli Lauren Spencer, ayda 16 bin dolar kazandığını bildirdiği işini anlattı. 

47 yaşındaki kadın, yetişkinlere özel müstehcen içeriklerin yer aldığı bu platforma kaydolmasının üzerinden henüz iki yıl geçmemişken OnlyFans'in en çok kazanan modelleri arasında.  

Hayranlarının sürekli olarak ne kadar çok Prenses Diana'ya benzediğini söylediğini aktaran Spencer, platformun en çok kazanan binde beşlik kesimine girmesini buna borçlu olduğunu vurguluyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birleşik Krallık'ta yaşayan Lauren Spencer, ABD merkezli haber sitesi Business Insider'a konuştu. Bu işten önce eşiyle birlikte bir temizlik şirketine sahip olduğunu ancak pandemiyle birlikte kısıtlamalar yüzünden iş yapamadıklarını belirtiyor. 

10 yıldan fazla süre yürüttükleri temizlik işi hakkında "Normal bir gelirimiz varken bir gecede sıfırlandı" diyor. 

Bunun üzerine evden para kazanmak için girişimlere başladığını bildiren Lauren Spencer, webcam modelliği yaparken hayranlarının "Neden OnlyFans'e kaydolmuyorsun?" diye sorduğunu aktarıyor. 

Spencer, bazen hayranlarının talebiyle Prenses Diana gibi giyindiğini ifade ederken şöyle konuşuyor:

Özel videolar istediklerinde bunu yapıyorum ama her gün böyle giyinmiyorum.

Sıklıkla hayranlarımdan 'Bana onu hatırlatıyorsun' gibi yorumlar alıyorum. Ne zaman bunu duysam gururum okşanıyor. Pek çok kişiye Diana'yı anımsattığım gerçeği kesinlikle bana fayda sağladı. Bazılarının fantezisi, Prenses Diana gibi düzgün ve edepli duran birine benzeyen bir kişiyi iç çamaşırları içinde görmek.

İşine haftada 60 saatten fazla vakit ayırdığını vurgulayan Spencer bu sürede fotoğraf ve video çektiğini, abonelerinden gelen mesajlara yanıt verdiğini, Instagram ve TikTok gibi mecralarda canlı yayın yaparak müşteri çekmeye çalıştığını anlatıyor. 

Zamanla deneme yanılmayla kendi içeriklerini çekmeyi, düzenlemeyi ve yüklemeyi öğrendiğini belirtiyor:

Pazarlama en önemli etmen ve sosyal medya birincil metot.

Spencer, hedef kitlesine uygun etiketlerle ve kendisiyle aynı işi yapan diğerlerinin paylaşımlarına yaptığı yorumlarla etkileşimini artırdığının altını çiziyor.

Yaptığı işe yönelik eleştirilereyse şöyle yanıt veriyor:

OnlyFans başka bir şey yapamayan, yeteneksiz ve çaresiz kadınlar için son durak olarak görülüyor ama bu doğru değil. Bu işe bayılıyorum. Ürettiğim içeriği tamamen ben kontrol ediyorum.

Bu çok daha eğlenceli, fiziksel olarak zorlanmıyorum ve ne kadar çok para kazanabileceğimin sınırı yok.

Spencer, biriktirdiği paralarla hayvan barınağı açmayı hedeflediğini bildiriyor.

Sene başında da Daily Star'a konuşan OnlyFans modeli, yılda 250 bin dolar civarında para kazandığını öne sürmüştü. 

 

Independent Türkçe, Business Insider, Geo.tv

DAHA FAZLA HABER OKU