Grey's Anatomy hayranları, Ellen Pompeo'nun veda bölümünü topa tutuyor: "Rezalet"

Bir izleyici, "Meredith Grey bombanın, boğulmanın, tetikçinin, uçak kazasının, yanan bir evin, ölü bir kocanın, ölü bir kız kardeşin, iki ölü ebeveynin, bir grup ölü arkadaşın üstesinden BÖYLE bitsin diye gelmedi" dedi

(Liliane Lathan/ABC)

Grey's Anatomy nihayet Ellen Pompeo'nun veda bölümünü önceki gece, yani 23 Şubat'ta yayımladı. Ne yazık ki uzun süredir devam eden tıp dramasının hayranları hiç de mutlu değil.

Oyuncu, ABC'nin ilk kez 2005'te yayımlanan popüler tıp dizisinin 19 sezonunun tamamında başroldeki Meredith Grey'i canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

I'll Follow the Sun (Güneşi Takip Edeceğim) başlıklı, Pompeo'nun rol aldığı son bölümde Grey, yeni bir iş için ailesiyle birlikte Boston'a taşınmak üzere ayrılıyor.

Dizide seslendirme yapmaya devam edecek Pompeo'nun ileride tekrar dönebilsin diye de hikayenin ucu açık bırakıldı.

Ancak yıllarca diziye bağlı kalan izleyiciler, Pompeo'nun ayrılışını "hayal kırıklığına uğratıcı" ve "rezalet" diye nitelendirdi.

Hızlıca özetlemek gerekirse, bu bölümde Meredith'le romantik bir yakınlığı bulunan Nick (Scott Speedman), Meredith'i Boston'a giden uçağa binerken arayıp aşkını itiraf ediyor. Meredith ise hat çekmiyor gibi davranıp yeni evine yerleştiğinde onu arayacağını söylüyor.

Bölümdeki son sözlerini çocuklarına kitap okurken sarf eden Meredith şöyle diyor:

Hikayemin sonunda sonsuza kadar nasıl yaşadığıma dair bir şey yok çünkü hâlâ yaşıyorum, hâlâ buradayım ve güneş hayatıma hâlâ doğuyor.

Güneş referansı, yıllar önce Cristina'nın (Sandra Oh) Meredith'e söylediği sözlere bir gönderme olarak algılandı:

O güneş değil. Güneş sensin.

Hayranlarsa etkilenmedi. Bir izleyici şöyle bir tweet attı:

Gecenin son tweeti ama tek söyleyeceğim şu: Meredith Grey bombanın, boğulmanın, tetikçinin, uçak kazasının, yanan bir evin, ölü bir kocanın, ölü bir kız kardeşin, iki ölü ebeveynin, bir grup ölü arkadaşın üstesinden BÖYLE bitsin diye gelmedi.

Bir diğer izleyiciyse "Bu sezon Mer'in karakter gelişimine ne yaptıklarını anlamıyorum… Bu direkt 'Aptallar için 18 yıllık bir ana karakteri 7 bölümde mahvetme yöntemi'" diye ekledi.

Üçüncü bir kişi de "Bu Meredith GREY için veda bölümünü kim yazdıysa… Umarım hiçbir işin rast gitmez. HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM" ifadelerini kullandı.

4. bir izleyici şöyle dedi: 

Shondaland, ABC ve o çöp bölümde payı olan kimseye benden rahat yok.

5. biri de şöyle yazdı: 

Grey's Anatomy'nin bu akşamki bölümü, gerçekten de izlediğim en kötü dizi bölümüydü. Bu bir veda değil, rezaletti.

 

Sanırım vedası buymuş gibi davranacağım #GreysAnatomy
 

Bir Greys Anatomy bölümü için standartlarımı çok yüksek tuttuğumu fark ettiğimde... tekrardan... sanki her zaman hayal kırıklığına uğratmıyormuş gibi


Grey's Anatomy, Disney+'ta izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU