Ryan Reynolds çocuklarını okula bırakmak için Britanya'daki futbol takımının maçından çıkıp ABD'ye uçtu

Oyuncu, bir diğer Hollywood yıldızı Rob McElhenney'le birlikte Wrexham'ın sahibi

(AP)

Ryan Reynolds, Wrexham'ın Sheffield United'a karşı 3-3 biten heyecan verici FA Cup beraberliğinden sonra pazartesi sabahı kızını okula götürmek için aceleyle eve dönmek zorunda kaldı.

Reynolds, İngiltere Ulusal Ligi'nde mücadele eden kulübü kendisi gibi oyuncu olan Rob McElhenney'le birlikte satın aldı ve son dakikalarda gelen beraberlik golünün Wrexham'ı çok konuşulacak bir kupa sürprizinden mahrum bıraktığı maçta Racecourse Ground stadındaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fakat Hollywood yıldızı, maç sonrasında oyalanmadan kızını pazartesi sabahı okula götürmek için aceleyle toparlanıp eve uçtu.

Reynolds'ın Yeşil Fener'deki (Green Lantern) rol arkadaşı Blake Lively'le üç kızı var ve en büyükleri James, maçı babasının yanında izledi.

İkili, James ve kız kardeşlerinin okula gidebilmesi için pazar gecesi Galler'den New York'taki aile evlerine geri döndü.

Reynolds, maçtan önce McElhenney ve kendisinin şu anda İngiliz futbol ligi sisteminin 5. kademesindeki kulüp için iddialı hedefleri olduğunu açıkladı.

BBC'ye konuşan Reynolds, "10 yıl içindeki planımız Premier League'e çıkmak ve bu hedef hep olacak" dedi.

Beşinci kademeden Premier League'e gitmek teorik olarak mümkünse, neden denemeyelim?

Bu dünyada hiç kimse "Biliyor musun, hadi bu işi yarım yamalak yapalım" düşüncesiyle harika işler çıkarmadı, bu yüzden sonuna kadar gidelim diyor ve bunu yapabileceğimize inanıyoruz. Bize deli diyebilirsiniz ama yapmak istediğimiz şey bu.

Maç bitimine sadece 4 dakika kala teknik direktör Phil Parkinson'ın takımı John Mullin'in golüyle öne geçince şanlı bir zaferin kazanılmasına sadece birkaç dakika kalmıştı.

Ancak John Egan, uzatmalarda bir beraberlik golü atarak rövanş maçının oynanmasını zorunlu kıldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU