Şarkıcı Jessie J hamilelik videosuna yapılan yorumlara cevap verdi

İngiliz şarkıcı yeni sosyal medya paylaşımında "Hamilelik bir rekabet değil" dedi

(Instagram/@jessiej)

Jessie Jhamileliği sırasında "birine nasıl veya ne hissedeceğini söylemenin" "doğu bir davranış olmadığını" ifade etti.

Gerçek adı Jessica Cornish olan şarkıcı düşük yapmasından bir yıl sonra ilk çocuğunu beklediğini önceki günlerde açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

34 yaşındaki Jessie J'in 6 Ocak Cuma günü Instagram'da paylaştığı video, pozitif çıkan hamilelik testini gösteren bir fotoğrafla başlıyordu. Kendi şarkısı Sunflower'ın çaldığı gönderide, şarkıcının hamile göbeğine sarıldığı görüntüleri de yer alıyordu.

Jessie J paylaşımında, "Sonunda bunu paylaştığım için hem çok mutluyum hem de korkuyorum… Lütfen bana karşı nazik olun" yazmıştı.

Dürüst olmak gerekirse, bu kız sadece streç tulum giyip çikolata kaplı turşu yiyerek sorgusuz sualsiz toplum içinde hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyor.

Bang Bang'le tanınan şarkıcı 8 Ocak Pazar günü Instagram'da, sabah bulantısı da dahil hamileliğinin ilk üç ayının video özetini paylaştı.

Bundan kısa bir süre sonra Jessie J "kadınların birbirine nasıl davrandığını gözlemlemenin çok ilginç" olduğunu yazdığı bir Instagram Hikayesi yayımladı.

Jessie J, "Hamilelik kendinizi en çok ilişkilendirebileceğiniz şey ama bu BENZERSİZ bir yolculuk. Bunu hepimiz hissediyoruz ve bununla KENDİ yolumuzla başa çıkıyoruz" diye açıkladı.

Birine nasıl veya ne hissedeceğini söylemek doğru bir davranış değil.

Kadınları "birbirlerine ve birbirleriyle ilgili nasıl yorum yaptıklarını" düşünmeye çağıran Jessie J, "hamilelik bir rekabet değil" diye ekledi.

Jessie J, "Hamilelik, kimin daha iyi ya da doğru yaptığıyla ilgili değil çünkü tek bir yol herkes için işe yaramaz" diye devam etti.
 

Jessie J Instagram Hikayesi

(Instagram/@jessiej)

 

Sadece ilk üç aylık dönem hakkında tam olarak konuşabilirim ve ne kadar b**tan ya da harika ya da berbat ya da korkutucu ya da neşeli olursa olsun, minnettarlığın her zaman orada olduğuna inanıyorum.

Ama bir şeyler hissetmeye hakkımız var.

Jessie J, çocuğunun babasının kim olduğunu açıklamadı. Şarkıcı hamilelik duyurusunu, Kasım 2021'de düşük yaptığını paylaşmasının üzerinden bir yıldan biraz daha uzun bir zaman geçtikten sonra yaptı.

O dönem "Hamile kalmak kendi başına bir mucize ve asla unutmayacağım bir deneyimdi ve bunu tekrar yaşayacağımı biliyorum" diyen Jessie J, "düşük yapmanın acısını ve daha kötüsünü hisseden dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kadınla" beraber yas tuttuğunu belirtmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU