Netflix açıkladı: "Wednesday 2. sezonunda platformdan ayrılıyor mu?"

Wednesday dijital yayın platformunun en çok izlenen İngilizce dizisi konumunda

Şimdiye dek pek çok uyarlaması çekilen Addams Ailesi'nin ilk spinoff'u Wednesday'i Tim Burton yönetiyor (Netflix)

Netflix, pek çok seyircinin beğenisini kazanan ve uzun süredir Top 10 dizi listesinde yer alan Wednesday'in platformdan ayrılma tehlikesiyle ilgili açıklama yaptı.

Jenna Ortega'nın Wednesday Addams karakterini canlandırdığı popüler dizi, Kasım 2022'de Netflix'te yayımlanmış ve platformun en çok izlenen İngilizce dizisi olmuştu. Öte yandan dünya çapında başarı yakalayan yapıma Netflix henüz ikinci sezon onayı vermedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix, Wednesday'i kendi platformunda tutmak istese de dizinin bir Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ürünü olması nedeniyle dijital yayıncının bununla ilgili bir seçeneği olmayabileceği düşünülüyordu.

Zira Deadline'ın geçen yıl bildirdiği üzere, Amazon ve MGM 8,5 milyar dolarlık bir birleşme gerçekleştirdiği için Wednesday'in haklarının da bu birleşmeyle birlikte gidebileceği düşüncesini akıllara getirmişti.

Netflix'in adı verilmeyen bir sözcüsü, Daily Mail'e yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirdi. Sözcü, MGM'nin pek çok yayın platformu ve kanal için yapım hazırladığını ve Amazon anlaşmasının bunu değiştirmediğini söyledi:

Satışın mevcut hak anlaşmaları üzerinde hiçbir etkisi yok.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Digital Spy

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU