Wednesday, ikinci sezonunda Netflix'ten ayrılabilir

Jenna Ortega'nın dizisi, başka bir yayın platformunda kendisine yeni bir çatı bulabilir

(Netflix)

Netflix'in, Wednesday'e henüz ikinci sezon onayı vermemesi, hayranların dizinin platformda kalıp kalmayacağını sorgulamasına yol açıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jenna Ortega'nın Wednesday Addams karakterini canlandırdığı popüler dizi, geçen yıl kasımda Netflix'te yayımlanmıştı. Dizi, dijital yayın devi için muazzam bir başarıya dönüştü.

Netflix'teki İngilizce diziler arasında tek bir haftadaki en yüksek izlenme süresini elde ederek Stranger Things'i geride bırakan Wednesday, bir haftada 400 milyon saatten fazla izlenmeye ulaştı.

Hayranlar dizinin yazımını ve Ortega'nın kasvetli genç rolündeki performansını överken, birçoğu da kaçınılmaz görünen ikinci sezonu dört gözle bekliyor.

Öte yandan, bu muazzam başarısına rağmen Netflix henüz Wednesday'e ikinci sezon onayı vermedi. Dizinin popülerliği bunun gerçekleşeceğini garanti etse de asıl soru şu: Nerede?

Netflix, Wednesday'i kendi platformunda tutmak istese de dizinin bir Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ürünü olması nedeniyle dijital yayıncının bununla ilgili bir seçeneği olmayabilir.

Deadline'ın geçen yıl bildirdiği üzere, Amazon ve MGM 8,5 milyar dolarlık bir birleşme gerçekleştirdiği için Wednesday'in hakları da bu birleşmeyle birlikte gidebilir.
 

Wednesday

Jenna Ortega, Wednesday'de Wednesday rolünde (Vlad Cioplea/Netflix)


Bu, bazı hayranların dizinin ikinci sezonunun Netflix yerine Amazon'un dijital yayın devi Prime Video'da gösterime girebileceği fikrini yürütmesine yol açtı. Fakat Deadline'ın aktardığı üzere Amazon daha önce tüm MGM içeriklerini yalnızca Prime Video'da göstermeyi planlamadığını belirtmişti. 

Bununla birlikte yeni haberler, söz konusu Wednesday'in ikinci sezonu olunca Netflix'in sorun yaşamayacağına işaret ediyor. 

IndieWire'a konuşan, "durum hakkında bilgi sahibi" bir kaynak, Netflix ve MGM'nin Wednesday hakkında bir anlaşmaya vardığını ve bunun film stüdyosunun Amazonla birleşmesinden önce yapıldığını söyledi. 

The Independent, yorum almak için Netflix temsilcisiyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Yenileme duyurusu yapılmamasına rağmen dizinin yapımcılarının, yeni sezon için çekim yerlerini keşfetme ve yazarları güvence altına alma sürecine çoktan başladığı bildiriliyor.
 

Wednesday
(Netflix)


İkinci sezonun nasıl olabileceği sorusuna gelince, 20 yaşındaki Ortega daha önce Wednesday'in biseksüel olmasını istediğini dile getirmiş, karakterinin ve oda arkadaşı Enid'in (Emma Myers) mükemmel bir dünyada çift olabileceğini belirtmişti.

Dizinin pek çok hayranı bunda hemfikir, yani ikinci sezon Wednesday'in romantik ilişkilerine daha fazla ışık tutabilir.

1990'larda karakteri canlandıran ve son uyarlamada da öğretmen olarak rol alan Christina Ricci, Wednesday hakkında konuşurken "Bugünün gençleri kendi Wednesday versiyonlarına sahip olmayı hak ediyor" demişti.

Wednesday, şimdi Netflix'te yayında.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU