The Witcher: Blood Origin yıldızları "son derece tuhaf" seks sahneleriyle ilgili konuştu

"Gerçekten tanımadığınız birinin bir şekilde üstüne oturmak zorunda kalmak her zaman biraz tuhaf"

The Witcher: Blood Origin, Netflix'te tüm zamanların en kötü puanını alan yapımı konumunda (Netflix)

The Witcher: Blood Origin'in yıldızları, mini dizideki seks sahneleriyle ilgili konuştu.

Fjall'a hayat veren Laurence O'Fuarain, Digital Spy sitesine yaptığı açıklamada dizinin samimiyet koordinatörü Lizzy Talbot'ı övdü. Koordinatörün seks sahnelerinin çekimini kolaylaştırdığını söyleyen İrlandalı aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama seks sahneleri her zaman garip… Kıyafetlerini çıkarırken sana bakan bir sürü yabancı oluyor. Uzun lafın kısası, evet seks sahneleri son derece tuhaf.

Dizinin Éile'si Sophia Brown ise bu sahnelerin hiçbir zaman doğal gelmediğini savundu. Brown, bu sahnelerde O'Fuarain'le çok yakınlaştığını ve isteklerini rahatça söyleyebildiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

31 yaşındaki Britanyalı aktris, seks sahnelerinin dövüş sahnelerine benzediğini söyledi.

"Merwyn" Mirren Mack, "Gerçekten tanımadığınız birinin bir şekilde üstüne oturmak zorunda kalmak her zaman biraz tuhaf" diye konuştu.

"Samimiyet koordinatörünü olduğu için gerçekten şanslıydık" diyen İskoç oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Daha çok bir dans gibiydi. Yaklaşan her hareketi biliyormuş gibi hissettim. Yani epey rahattı. Böyle olmasını gerçekten beklemiyordum…. Setteki herkes gerçekten güvende, rahat ve sıcak hissettirdi.

The Witcher: Blood Origin, Netflix'in sevilen dizisi The Witcher'ın ilk spinoff'u. Dört kısımdan oluşan hikaye, The Witcher'dan 1200 yıl önceki bir elf dünyasında geçiyor. 25 Aralık'ta seyirciyle buluşan dizi canavarların, insanların ve elflerin dünyasının birleşmesiyle ilk Witcher'ın ortaya çıkışı anlatılıyor.

 

Independent Türkçe, Digital Spy, Collider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU