Hayranları teoriler ortaya atmıştı: Britney Spears tehlikede mi?

Özgürlüğüne geçen yıl kavuşan ünlü şarkıcının son hâli hayranlarını endişelendirmişti

Britney Spears, geçen haftalarda gelinlik giydiği bir fotoğrafını "Kendimle evlendim" açıklamasıyla paylaşmıştı (Instagram / Britney Spears)

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın son dönemdeki sosyal medya paylaşımları hayranlarını endişelendiriyordu.

Spears'ın sürekli çıplak paylaşımlar yapması, yeni fotoğraflar yerine eskiden çektiklerini yüklemesi ve kafa karıştırıcı açıklamalar yazması hayranlarının çeşitli komplo teorileri üretmesine sebep olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen hafta ABD'nin New York eyaletine gideceğini duyurmasının ardından hiçbir paparazzinin Spears'ı görüntülememesi de dikkat çekmişti.

Ünlü şarkıcının özgürlüğünün kısıtlandığı, sosyal medya hesabını başkasının yönettiği hatta öldüğü ama bunun gizlendiği gibi iddialar ortaya atılmıştı.

TMZ'ye konuşan Spears'a yakın kaynaklar bu teorilere açıklık getirdi ve Spears'ın basını yanlış yönlendirmek için New York'a gittiğini söylediğini ama aslında eşi Sam Asghari'yle Meksika'ya tatile çıktığını belirtti.

Kaynaklar, Spears'ın son paylaştığı fotoğrafları Meksika'da çektiğini ve eski olmadıklarını da doğruladı.

Spears'ın ebeveynlerinin geçen hafta kızlarının yaşadığı Los Angeles'a gitmesi de endişe uyandırmıştı. Hayranları, ünlü şarkıcının başına bir şey geldiğini ve ailesinin bu yüzden bir anda Los Angeles'a uçtuğunu düşünmüştü.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)


Kaynaklar, Spears'ın yeğeninin tiyatro oyununun Los Angeles'ta sahnelendiğini ve ünlü şarkıcının ebeveynlerinin onu izlemek için şehirde bulunduklarını söyledi.

Ayrıca Spears, dün (21 Aralık) açıklamasında Meksika'da olduğunu belirten iki Instagram paylaşımı yaptı. Ünlü şarkıcı, bu gönderileri yorumlara kapadı.

 

Independent Türkçe, TMZ, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU