Hollywood'da rıza dışı öpme tartışması: Millie Bobby Brown ve Margot Robbie eleştirilerin odağında

"Brown'ı seviyorum ama bu sandığınız kadar tatlı bir hikaye değil"

Margot Robbie ve Millie Bobby Brown sosyal medya kullanıcılarının tepki çekti (Reuters-AFP)

Hollywood'da Millie Bobby Brown ve Margot Robbie'nin yaptığı öpücük açıklamalarının ardından tartışma başladı.

Son dönemin popüler ismi Brown, Netflix'in TikTok hesabında Enola Holmes 2'nin çekimlerine dair konuşmuştu. Genç oyuncu senaryoda olmadığı halde rol arkadaşı Louis Partridge'i öptüğünü söylemiş ve aktörün tepkisini "Çok tatlı" diye nitelemişti. Britanyalı aktris ayrıca rol gereği Partridge'e yumruk atması gerektiğini ve gerçekten vurduğunu söylemişti:

Sonuna doğru bana 'Millie bana sahte yumruk atabilir misin?' diye sormuştu.

Samimiyet koordinatörü Jessica Steinrock ise TikTok'taki paylaşımında ünlü oyuncuyu eleştirdi. "Brown'ı seviyorum ama bu sandığınız kadar tatlı bir hikaye değil" diyen Steinrock şöyle konuştu:

Eminim o ve sahnedeki parterini çok yakındır, aralarında büyük bir güven inşa edilmiştir. Ancak asla bir kavga veya samimi sahne sırasında kimseyi şaşırtmamalıyız.

Brown'ın davranışının, Partridge'ı rızası dışında öptüğü anlamına geldiğini söyleyen samimiyet koordinatörü, "Sahnedeki partneriniz, siz onu öptükten sonra şaşkınlıkla tepki veriyorsa bu, iletişimin gerektiği gibi olmadığını gösterir" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brown'ın, Partridge'den daha çok bilindiği için daha güçlü olduğunu savunan Steinrock, "Müstehcen sahneler çekerken eğlenmeyi seviyoruz ama rıza şart" ifadesini kullandı.

Robbie ise 20 Ocak'ta vizyona girecek Babil'in (Babylon) çekimlerinde Brad Pitt'i senaryoda olmasa da öptüğünü açıklamıştı:

Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. Ama 'Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?' diye düşündüm ve bunu yaptım.

Robbie'nin bu açıklaması sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Avustralyalı yıldız, Entertainment Tonight'la yaptığı röportajda tepkilere yanıt verdi. Oyuncu kadrosu arasında sorun olmadığını söyleyen 32 yaşındaki aktris, "Bu filmi yapmadan önce hepimiz sınırlarımızı belirledik. Çünkü bu, birçok yönden gerçekten sınırları zorlayan bir film" dedi.

Pitt ise öpücüğe dair "Karakter yorumuna her zaman yer vardır" değerlendirmesini yaptı.

 

Independent Türkçe, NME, Entertainment Tonight

DAHA FAZLA HABER OKU