Cara Delevingne: Erkekler kadınlara cinsel tatmin sağlayacak araçlardan yoksun

Ünlü model, "Erkeklerin genelde, özellikle cinsel açıdan kadınlarla başa çıkabilmek için doğru araçlarla donatılmadığını hissediyorum" dedi

(AP)

Oyuncu ve model Cara Delevingne, erkeklerin bir kadını cinsel açıdan tatmin etmek için "doğru araçlara" sahip olmadığını öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Süper model, 1 Aralık'ta prömiyerini yapan BBC belgeseli Planet Sex with Cara Delevingne'in (Cara Delevingne'le Seks Gezegeni) ilk bölümünde "orgazm boşluğunu", yani heteroseksüel erkeklerin yüzde 95'i cinsel ilişki sırasında orgazm olmasına karşın heteroseksüel kadınların sadece yüzde 65'inin orgazma ulaşması üzerine konuştu.

6 bölümlük belgeselde Delevingne, "Erkeklerin genelde, özellikle cinsel açıdan kadınlarla başa çıkabilmek için doğru araçlarla donatılmadığını hissediyorum" dedi.

30 yaşındaki model sözlerini şöyle sürdürdü:

Bana seksle ilgili öğretilen ilk fikirler, erkek artı kadın, s** artı vajina eşittir orgazmdı.

Bir kadının boşalmasını sağlama sanatına girmek istemiyorum ama bu sadece çok daha karmaşık ve çok daha eğlenceli.

Bölümün önceki bir kısmında, bir Alman üniversitesindeki bilimsel çalışmaya katılan Delevingne, bu çalışmada kendisinden kan alınırken 10 dakika boyunca mastürbasyon yaptı.

Delevingne "Bazı tuhaf cinsel deneyimlerim oldu ama bu kesinlikle hepsinin üstünde" dedi.

Süper model, bu çalışmada yer almanın şimdiye kadar yaptığı en "cesur" şeylerden biri olduğunu itiraf etti. Delevingne "Bunu yaptığıma inanamıyorum" diye ekledi.

Delevingne belgesel serisinde, büyürken cinsiyet kimliğiyle ilgili zorluklar yaşadığını da açıkladı. Delevingne belgeselde, "Bu konu hakkında kimseyle konuşamıyordum" dedi.

Epey içselleştirilmiş homofobi ve utanç yaşadım. Anormal olduğumu düşünüyordum.

Planet Sex with Cara Delevingne'le ilgili düşüncelerini paylaşan süper model, bu belgesel serisini çekmenin hayatını değiştirdiğini itiraf etti. Delevingne "Şimdi hiç olmadığım kadar mutluyum. Yarattığımız şeyle gerçekten ama gerçekten gurur duyuyorum" dedi.

Utanmamam gerektiğini biliyorum ama gerçekten dünyanın her yerinde benim gibi ruhlar olduğuna inanıyorum.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU