Direksiyonun başındaki köpek otoparkı birbirine kattı

"Ehliyetini biz vermedik"

Polis, "Köpeğin suçluluğu bakışlarından anlaşılıyor" dedi (Facebook / @Kilgore Police Department)

ABD'deki kazada araca çarpan dikkatsiz sürücünün bir köpek olduğu ortaya çıktı.

Teksas eyaletindeki Kilgore'da yer alan Walmart alışveriş mağazasının otoparkında perşembe günü yaşanan olayda, köpeğin direksiyonda olduğu 4x4 araç, bekleme halindeki başka bir otomobile çarptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kilgore Polis Teşkilatı, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada, sahiplerini bekleyen köpeğin huzursuzlanıp araç içinde hareket etmeye başladığını, bu sırada üzerindeki tasma ve kıyafetin el frenine takılarak aracın hareket etmesine neden olduğunu belirtti.

Buna ek olarak aracın direksiyon mekanizması ve vites kutusunda eskiden oluşan bir arızanın da kazaya yol açmış olabileceği ifade edildi.

Polis, "İnanması zor geliyor ama görgü tanıklarından biri kazadan hemen önce köpeği direksiyondayken gördüğünü söyledi" dedi.

Olayda kimse yaralanmazken, köpeklere bakım sağlayan Kilgore Hayvan Kontrol'ün hesabından yapılan yorumda, "Bu köpeğin ehliyetini biz vermedik, kimse sormadan söyleyelim" ifadelerine yer verildi.
 


Bir başka Facebook kullanıcısıysa "Onun avukatı olarak, kazayı müvekkilimin yaptığına dair hiçbir delil bulunmamaktadır" yorumunu yaptı.



Independent Türkçe, The Hill, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU