Evinin fotoğraflarını paylaşan Kim Kardashian kafaları karıştırdı

Bir hayranı Instagram'da "Eviniz çok duygusuz görünüyor" yazdı

(AP)

Hayranları, Kim Kardashian'ın evinin fotoğraflarının yer aldığı son Instagram paylaşımıyla ilgili kafa karışıklıklarını dile getirdi.

42 yaşındaki realite şov yıldızı, salı günü Instagram'da ev dekorunun fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımdaki görsellerden bazıları kirli beyaz seramik bir fincan, banyodaki granit tezgahın üzerinde kendi markası olan Skkn by Kim'den çeşitli cilt bakım ürünleri ve terastaki gri bir sandalyeydi.

Kardashian ayrıca, üzerinde açık pembe çarşaflar bulunan bir yatak ve açık gri fonu olan bi yatak odası fotoğrafı da paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gönderide kirli beyaz renkli duvarları, sandalyeleri ve bir kanepesi olan oturma odasının fotoğrafı da vardı. Odanın ortasına gri bir halı üzerine ahşap bir sehpa yerleştirilmişti. Paylaşımındaki son resimse içinde bir basketbol sahası bulunan büyük yeşil ağaçlarla çevrili arka bahçeyi gösteriyordu.

Kardashian, fotoğrafın altına yaşadığı yeri överek "Evde beni mutlu eden şeyler" yazdı.

Yorumlarda pek çok hayran Kardashian'ı ve evini eleştirirken, bazıları evin çok sıcak bir yer gibi görünmediğini öne sürdü.

Biri "Eviniz çok duygusuz görünüyor" yazarken, bir diğeri "Ne kadar iç karartıcı görünen bir ev" diye ekledi.

Üçüncü bir kişiyse "Tek gördüğüm bir sürü sıkıcı, gösterişçi bir hiçlik. Her şey çok sığ ve kişilikten ya da yaşamdan yoksun" diye belirtti.

Diğer kişiler de evde olsalardı nasıl hissedeceklerini ifade etti.

Bir kişi "Dürüst olmak gerekirse, bu şeyler içimi fena halde karartıyor" dedi.

Eleştirenlerin dışında, yorumlarda yıldızı Balenciaga'nın son skandalını görmezden gelmekle suçlayanlar da oldu. Kardashian'ın uzun süredir marka elçisi olduğu moda evi, geçen günlerde iki reklam kampanyasıyla ilgili tartışmaların ortasına yerleşmişti.

Tasarımcının hediye koleksiyonu kampanyasının son reklamlarından birinde, markanın BDSM ve esaretten esinlenen aksesuarlar taktığı görülen oyuncak ayı çantalarıyla poz veren çocuklar yer alıyordu. Balenciaga'nın Bahar 2023 kampanyası için hazırlanan ikinci reklamdaysa dekorun bir parçası olarak çocuk pornografisine ilişkin bir ABD Yüksek Mahkeme kararının çıktısı kullanılmıştı.
 


Bir Instagram kullanıcısı, "Dikkat dağıtma ve tiksindirmenin en iyi hali!" diye yazarken, bir diğeri de "Rasgele resimler... bu sefer hiçbir şey dikkatimizi dağıtamayacak Kim!" diye ekledi.

Üçüncü bir kullanıcıysa, "Toplumun nasıl tepki verdiğini görmek için sadece bir deneme gönderisi #cancelbalenciaga (#iptalbalenciaga) #cancelkimkardashian (#iptalkimkardashian)" dedi.

Pazar günü Kardashian, oyuncak ayı kampanyası hakkında açıklama yaparak Balenciaga'yla olan ilişkisini "yeniden değerlendirdiğini" belirtmişti.

Kardashian sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Balenciaga'yla geleceğime gelince, şu anda markayla ilişkimi yeniden değerlendiriyorum ve bunu da en başından beri hiç olmaması gereken bir şey için sorumluluğu kabul etme isteklerine ve çocukları korumak için atmalarını beklediğim adımlara dayanarak yapıyorum" yazmıştı.

Sözleri, Baleneciaga'nın kampanyalarının yarattığı tartışmalara cevaben yaptığı açıklamayı yayımlamasından önce geldi: 

Çocuk istismarını şiddetle kınıyoruz; bunu anlatımıza dahil etmek gibi bir niyetimiz asla olmadı. Söz konusu iki ayrı reklam kampanyası, Balenciaga'nın sorumluluğunu üstlendiği bir dizi vahim hatayı yansıtıyor.

Skandalla ilgili canlı gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU