Samuel L. Jackson'dan "Marvel aktörleri film yıldızı değil" diyen Tarantino'ya yanıt

"Bu oyuncuların film yıldızı olduğu bence tartışmalı değil"

Quentin Tarantino ve Samuel L. Jackson Ucuz Roman, The Hateful Eight ve Zincirsiz gibi önemli filmlerde birlikte çalıştı (AP)

Samuel L. Jackson, Quentin Tarantino'nun süper kahraman filmleri ve oyuncularına yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Ünlü oyuncu, daha önce birçok kez birlikte çalıştığı yönetmene karşı çıktı.

Tarantino, geçen hafta katıldığı 2 Bears, 1 Cave'e (Bir Mağarada İki Ayı) podcastinde Hollywood'da artık hiç "gerçek film yıldızı" olmadığını savunmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bu oyuncuların belli rolleri oynayarak ünlü olması, Hollywood'un Marvel'laşmasının bir parçası" diyen sinemacı, sözlerini şöyle sürdürmüşü:

Bu kişiler film yıldızı değil. Değil mi? Yıldız olan Kaptan Amerika ya da Thor. Bunu ilk söyleyen ben değilim. Daha önce milyon kez söylenmiştir. Ama durum böyle, franchise karakterleri yıldıza dönüşüyor.

Jackson buna cevaben film yıldızlığının işaretinin salonları hınca hınç doldurmak olduğunu söyledi. 73 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Bu oyuncuların film yıldızı olduğu bence tartışmalı değil. Chadwick Boseman Black Panther'dir. Bunu reddedemezsin ve o bir film yıldızı.

 

Independent Türkçe, NMEScreen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU