Belediye otobüsünü kaçırdı, 10 araca çarptıktan sonra yakalandı

36 yaşındaki Rickey Rene Dancy, Şükran Günü hafta sonunda çalıntı arabayla dolaşmasından sonra araba kaçırma, çarpıp kaçma, ölümcül silahla saldırı dahil 17 suçtan yargılanacak

(Bir yurttaş tarafından çekilmiştir)

ABD'nin San Francisco şehrinde bir adamın, otobüs şoförüne saldırdıktan sonra aracını kaçırdığı ve çalıntı araçla yaptığı yaklaşık iki buçuk kilometrelik yıkıcı yolculuğunda 10 arabaya çarptığı iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ques Boom TV adlı Twitter hesabı tarafından çekilen videoda, San Francisco Belediyesi'ne (Muni) ait çalınan otobüsün cuma gecesi Mission bölgesinde trafikte tehlikeli bir şekilde savrularak ilerlediği ve sonunda durduğu görülüyor.

San Francisco Chronicle'ın 36 yaşındaki Rickey Rene Dancy olarak tanımladığı ve gözaltına alınan şüpheli; araba kaçırma, çarpıp kaçma, ölümcül silahla saldırı ve alkol veya uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yaralama da dahil 17 suçtan yargılanacak.

San Francisco Polis Departmanı Şef Yardımcısı Raj Vaswani, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda otobüsün Mission ve Cortland caddelerinin köşesine yakın bir yerde güç kullanılarak alındığını söyledi.

Vaswani, o sırada otobüste yolcu bulunmadığını ve şoförün araçtan çıkmayı başarmış olduğunu söyledi. Şoför hafif yaralandı.

Polis, otobüsün 10 araca çarpması sonucu bir sürücünün hayati tehlike içermeyen şekilde yaralandığını açıkladı.

 


San Francisco County Hapishanesi'nde tutulan Dancy için pazar akşamında herhangi bir kefalet ya da mahkeme tarihi belirlenmemişti.

Muni Ulaştırma Ajansı, San Francisco'nun toplu taşıma sistemini, caddelerini ve taksilerini denetliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU