Kraliçe II. Elizabeth hakkında bir iddia daha: "Prens Harry'nin biraz fazla aşık olduğunu düşünüyordu"

Kitapta Kraliçe'nin kanserden öldüğü de öne sürülüyor

Meghan Markle'ın, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesinde ağlaması çok konuşulmuştu (Reuters)

Britanya Kraliçesi II. Elizabeth'in kanserden öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kitaptan yeni bir kesit paylaşıldı. Daily Mail'in yayımladığı bölüme göre Kraliçe, Prens Harry'nin Meghan Markle'a "belki de biraz fazla aşık olduğunu" düşünüyordu.

Elizabeth: An Intimate Portrait (Elizabeth: Samimi Bir Portre) adlı kitabın yazarı Gyles Brandreth, II. Elizabeth'in, Markle'ı beğendiğini ve bunu pek çok kişiye açıkladığını belirtti:

Müstakbel gelininin hoş karşılanması için elinden geleni yaptı.

Kraliçe'nin, Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin "televizyon saçmalığından" ziyade Prens Harry'nin selametiyle ilgilendiği belirtildi. "Televizyon saçmalığı", ikilinin Oprah Winfrey'le yaptığı tartışma yaratan röportaja ve Netflix'le anlaşmalarına işaret ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kraliçe II. Elizabeth'in, ABD'nin Kaliforniya eyaletine taşındıkları süreçte süreçte Sussex Dükü'nün bu duruma uyum sağlayıp sağlayamayacağından ve "yapacak gerçekten yararlı işler bulup bulamayacağından" endişe duyduğu da öne sürüldü.

Brandreth kitapta, 8 Eylül'de ölen Kraliçe'nin şiddetli kemik ağrılarıyla kendini gösteren kanser türü multipl miyelomdan mustarip olduğunu da iddia ediyor.

29 Ocak 2023'te piyasaya çıkacak kitap Kraliçe'nin hayatının, 73 yıllık eşi Prens Philip'in Nisan 2021'de ölmesinden sonraki kısımlarına ışık tutacak.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU