Johnny Depp, Rihanna'nın Savage X Fenty moda şovunda yer alacak

Yaklaşan moda etkinliğinde Depp, bir "yıldız" anı için boy gösterecek

Louis Chilton & Inga Parkel

Johnny Depp, Rihanna'nın dördüncüsü yapılacak yeni Savage X Fenty moda şovunda küçük bir rolle yer alacak.

Daha önceki haberlerde Depp'in, defilenin "yıldız" anlarının odak noktası olacağı öne sürülmüştü. Geçmişte Cindy Crawford ve Erykah Badu gibi ünlüler de bu şekilde boy göstermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rihanna hayranlarını alarma geçiren Depp'in konuk olacağı yönündeki son söylentilerin ardından The Independent, Depp'in adının şovun bitiş jeneriğinde yer alacağını doğruladı.

Bir "moda deneyimi" olarak tanımlanan dördüncü Savage X Fenty moda şovunda Anitta ve Burna Boy'un performanslarının yanı sıra Irina Shayk, Cara Delevingne ve Precious Lee gibi modeller de kısaca yer alacak.

Şov, 9 Kasım'da Prime Video'da yayımlanacak.

The Independent, Depp'in rolü hakkında yorum almak için Amazon'la temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Geçen aylarda Depp, eski eşi Amber Heard'le 2018'de Washington Post'ta yayımlanan bir yazıyla ilgili, kamuoyunda çok ses getiren bir hukuk mücadelesine girmişti. Depp'in hukuk ekibi, Heard tarafından kaleme alınan görüş yazısının çift evliyken Heard'ü taciz ettiğini ima ederek Depp'i karaladığını iddia etmişti.

Jüri sonuç olarak Heard'ün Depp'i karaladığına karar vererek Aquaman yıldızının Depp'e 10 milyon dolar zarar tazminatı ve 5 milyon dolar cezai tazminat ödemesine hükmetmişti.

Bununla birlikte jüri eşzamanlı bir karşı davada, taciz iddialarını "uydurma" olarak nitelendirerek Depp'in avukatlarından birinin Heard'ü karaladığına ve aktrise 2 milyon dolar ödenmesine karar vermişti.

Kararı temyize götürmeye hazırlanan Heard'ün avukatları jürinin verdiği iki kararın çeliştiğini savunacak.
 

Avukat Camille Vasquez ve Johnny Depp duruşmada
Avukat Camille Vasquez ve Johnny Depp duruşmada (AFP)


Daha önce Birleşik Krallık'ta bir mahkeme, The Sun'ın Depp'i "karısını döven" olarak tanımladığında onu karalamadığına karar vermişti. Bir yargıç ifadeyi "büyük ölçüde doğru" olarak nitelendirmişti.

Depp'in katılımı kesinleşmeden önce, Rihanna hayranları Depp'in defileye katılacağına dair önceki söylentilere tedirginlikle tepki göstererek düşüncelerini sosyal medyada paylaşmıştı.

Bir kişi, "Rihanna ciddi mi? Hollywood'da bu kadar güzel ve sorunsuz erkek varken, ilgini en çok çeken Johnny Depp mi?" diye yazdı.

Daily Mail muhabiri Nola Ojomu da "Hâlâ Rihanna'nın neden bu riski alıp Savage X Fenty şovunda Johnny Depp'e yer vermeyi seçtiğini anlamaya çalışıyorum. Bunun büyük öfkeye yol açacağını çok iyi biliyor, öyleyse neden zahmete giriyor?" diye yazdı.

The Independent, yorum almak için Rihanna ve Depp'in temsilcileriyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU