Heidi Klum, solucan şeklindeki Cadılar Bayramı kostümüyle tuvaleti nasıl kullandığını açıkladı

Manken, Cadılar Bayramı için tüm vücudunu saran bir solucan kostümü giymişti

(Instagram/heidiklum)

Heidi Klum, solucan şeklindeki komplike Cadılar Bayramı kostümünü giyerken tuvaleti nasıl ustaca kullandığını açıkladı.

Cadılar Bayramı kostümlerinin kraliçesi olarak bilinen süper model, Cadılar Bayramı partisine büyük kıvrımlı bir kafa ve uzun bir kuyrukla tamamladığı tam vücut solucan kostümü giyerek geldiğinde dikkatleri üzerine çekmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kostümün içinden gözleri, burnu ve ağzı biraz belli olduğu için Klum'un sadece yüzü biraz tanınabiliyordu. Klum'un bu etkileyici kostümündeki tek eksik neydi? Tuvaleti kullanmanın kolay bir yolu.

Page Six tarafından çişini nasıl yapmayı planladığı sorulan Klum, tuvalete gitmeden önce kostümün neredeyse tamamını çıkarması gerektiğini açıkladı.

Kostümdeki eklemelere atıfta bulunarak "Birçoğunun çıkması gerekiyor" dedi.

Tuvalete gitmem gerektiğinde, kayışları çıkararak bir şekilde halletmem gerekecek.

Klum daha sonra uzun zamandır arkadaşı olan, Making The Cut'ın yardımcı sunucusu Tim Gunn'dan bir Project Runway sloganı alıntılayarak "Tim Gunn'ın söylediği gibi, 'İşe yaramasını sağlayın'" dedi.

49 yaşındaki Alman manken, pazartesi günü New York'taki Cadılar Bayramı partisine eşi Tom Kaulitz'le birlikte gelmişti. Müzisyen, kanlı gözlü bir balıkçı gibi giyinerek Klum'un kostümünü tamamlamıştı. Etkinlikten bir görüntüde Klum, Kaulitz'in yanında yerde poz verirken, Kaulitz de sanki solucanı kendisi yakalamış gibi kollarını kaldırarak onun yanında diz çöküyor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)



Vogue'a göre, karmaşık solucan kostümünün tasarlanması iki yıl sürmüş. Bu yılki kutlamalar, Kovid-19 salgınının yıllık etkinliği iki sene ertelemesinin ardından Klum'un Cadılar Bayramı arasının da sonu oldu.

Klum tasarım süreci hakkında "Beklenmedik şeyler yapmayı seviyorum, bu yüzden fazlasıyla absürt ama aynı zamanda çok tanıdık bir kostüm düşünmeye çalıştım" dedi.

Cadılar Bayramı olduğu için ürkütücü, aynı zamanda biraz iğrenç ve tiksindirici bir unsura ihtiyacınız var.

Klum'un Cadılar Bayramı partisinin diğer konukları arasında Krampus olarak Kim Petras, astronot kılığında Questlove ve Kedi Kadın'a dönüşen Klum'un 18 yaşındaki kızı Leni de vardı.

Bu yıl pek çok ünlü, hayranlık uyandıran Cadılar Bayramı kostümleri giymişti. Lizzo, sarı makyajı ve Marge'ın imzası olan mavi saçlarıyla Cadılar Bayramı için Marge Simpson kılığına girmişti. Bu arada Kim Kardashian da Tracee Ellis Ross'un kostümsüz doğum günü partisine yanlışlıkla X-Men'den Mystique olarak katılmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU