Katy Perry, "arızalı bir robot" olduğu iddiasına yanıt verdi

Bazı sosyal medya kullanıcıları, şarkıcının aslında robot olduğuyla ilgili espri yaptı

(Reuters)

Katy Perry, sosyal medyada viral olan videonun ardından hayranlarının komplo teorilerine açıklık getirdi.

ABD'nin Nevada eyaletinin Las Vegas kentindeki yerleşik konser performansında "ET" şarkıcısının gözü "hata vermiş" gibi göründü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoyu izleyenler, bir noktada Perry'nin göz kapaklarından birinin sıkıca kapalı olduğunu fark etti. Şarkıcının elini şakağına götürmesi üzerine göz kapağının yeniden açıldığı görülüyor.

Perry bu hareketi iki kez tekrarlıyor.

Önceki günlerde TikTok'ta paylaşılan video 19 milyondan fazla izlendi. Hayranlarından yoğun bir şekilde yorumlar gelirken, bazıları şarkıcının "arızalı" bir robot olduğunu düşündü.

Perry, "hatanın" aslında performans sırasında kullandığı birçok parti numarasından biri olduğunu paylaşarak söylentilere son noktayı koydu.

Şarkıcı, perşembe günü (27 Ekim) Instagram'daki bir gönderisinde, viral videoyu yeniden paylaşarak geçen hafta ortaya çıkan teorilerle dalga geçti. Ayrıca Las Vegas'taki yerleşik konserinin 2023'te tekrar yapılacağını duyurdu.

Perry, "Tüm #flatearthers (#düzdünyacılar) #spaceisfakers (#uzaysahtedirciler) #birdsarentrealers (#kuşlargerçekdeğilciler) #skyisntbluers'ı (#gökyüzümavideğilciler) gelecek yıl Vegas'ta kırık oyuncak bebek gözü parti numaramı gerçek hayatta görmeye davet ediyorum!" diye yazdı.

Gösterinin şarkı listesi, hepimizin kendi yankı odalarımızın paranoyası tarafından dondurulmadığımız bir zaman olan 2008'e kadar uzanan eğlenceli [gelgitli] bir hatıralar geçidi!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


Performans sırasında kullandığı diğer bazı numaralara da açıklık getiren Perry, "Bu gösteri koşulsuz sevgiyi bulmakla ilgili kesintisiz bir parti ve garip bir şekilde (benim için) hiç de politik değil, memelerimden bira akıtıyorum (bu da bir parti numarası... Aslında şerbetçiotu salgılamıyorum şapşal!)" diye ekledi.

2023'te sizinle birlikte şarkı söylemek dileğiyle! Ve içeceğiz, içkiler benden, çünkü hepimiz #chainedtothealgorithm (#algoritmayazincirlendik)  #therealproblemlolhaha (#asılsorunçokgüldümhaha)

Perry'nin açıklaması hayranları tarafından olumlu karşılanırken bazıları onun bir robot olabileceği yönünde espri yapmaya devam etti.

Bir kişi, "Sanırım bu senin bir robot olduğunu su götürmez şekilde kanıtlıyor!" diye yazdı.

Bir başkası da "Klon, Robot ya da MK Ultra elektroşok yan etkileri. Evet, çoğunuz gerçeği kabul etmek istemiyor" dedi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU