"Zorla Onlyfans'te erotik yayın açtıran" eşinden kurtulduğunu duyuran Twitch yıldızı Amouranth: Artık özgürüm

Amouranth, temmuzda yaptığı bir açıklamada OnlyFans'ten aylık yaklaşık 1,5 milyon dolar kazandığını söylemişti

Amouranth "gelecekten umutlu" olduğunu söyledi (Twitch/Amouranth)

Özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen OnlyFans ve Twitch yıldızı Amouranth, "artık özgür" olduğunu söyledi. Gerçek adıyla Kaitlyn Siragusa, dün Twitch'te yaptığı yayında kendisinin ve evcil hayvanlarının güvende olduğunu, banka hesaplarının kontrolünü eline aldığını ve artık eşiyle yaşamadığını duyurdu.

Amouranth, aslında evli olduğunu ve eşi Nick Lee'nin kendisini tehdit ederek istemediği şeyleri zorla yaptırdığını 16 Ekim'de öne sürmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eşinin kendisini müstehcen yayınlar açmaya zorladığını söyleyen Siragusa, Lee'nin kendisini bekar tanıtmasını istediği için bu bilgiyi takipçileriyle paylaşamadığını dile getirmişti.

Siragusa, yayın sırasında kanıt olarak eşinin attığı mesajları göstermişti. Mesajlarda Lee'nin Siragusa'yı Palomacy isimli kuş barınağına 500 bin dolar bağışlamakla tehdit ettiği görülmüştü. Lee bu mesajıyla Siragusa'nın banka hesaplarında yetkisi olduğunu ve eşi istediklerini yapmazsa parasını "birkaç saniye içinde" yok edebileceğini belirtmişti.

Amouranth dünkü yayınında "Bütün banka hesaplarıma ve parama tekrar erişebiliyorum" dedi. Hem hukuki hem de psikolojik yardım aradığını kaydeden Twitch yıldızı, kendisine destek verenlere teşekkür etti:

Benden nefret edenler bile 'Kahretsin. Amouranth'tan nefret ediyorum ama umarım iyidir' diye konuştu. Bu çok güzel.

Lee'nin "psikolojik yardım almaya başladığını" açıklayan Siragusa, eski kameramanı Marz'ın yaşananları "kendi kazancı ve nüfuzu" için kullandığını da iddia etti. Amouranth, kameramanın izni dışında polisi aradığını, TwitchCon etkinliğini terk ederek kendisini Lee'yle baş başa bıraktığını belirtti. "Kameraman, tanımadığım kişileri evime gelmeye cesaretlendirdi" ifadesini kullanan yayıncı, taşınmayı düşündüğünü açıkladı.

Olayların yatıştığını belirten Amouranth, kendisinin kontrolündeki içerikleri üretmeyi sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.

Twitch yayınlarında bilgisayar oyunu oynayan ya da bazen izleyicilerle sadece sohbet eden Amouranth'ın bu platformda 5,9 milyon takipçisi var.

Amouranth, temmuzda yaptığı bir açıklamada OnlyFans'ten aylık yaklaşık 1,5 milyon dolar kazandığını söylemişti.

 

Independent Türkçe, The Verge, NME

DAHA FAZLA HABER OKU