George R.R. Martin, "House Of The Dragon'daki Viserys Targaryen, kitaptakinden daha iyi" demiş

Karakteri canlandıran Paddy Considine, ünlü yazardan aldığı övgü dolu mesajı açıkladı

House of the Dragon, George R.R. Martin'in Ateş ve Kan (Fire & Blood) adlı romanından uyarlandı (HBO)

House of the Dragon'ın yıldızı Paddy Considine, George R.R. Martin'in kendisine övgü dolu bir kısa mesaj attığını söyledi. Considine dün GQ Hype'ta yayımlanan röportajda, "İşimin Viserys'e hizmet etmek olduğunu hissettim ve bunu ciddiye aldım" diye konuştu.

"İnsanlar bir süreliğine emin değildi" ifadesini kullanan 49 yaşındaki Britanyalı aktör, evrenin yaratıcısı Martin'in kendisine "Senin Viserys'in benim Viserys'imden daha iyi" dediğini açıkladı. Considine sözlerini "Bu işimi görür diye düşündüm. Bana güvendiğin için teşekkür ederim" diye sürdürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Considine, dün yayımlanan 8. bölümdeki performansıyla da hayranların beğenisini topladı. Bazı House of the Dragon izleyicileri, oyuncunun Emmy'ye aday gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan Considine, "Viserys Targaryen sıkıcı" diyenlere de yanıt verdi. "Zayıf olduğuna dair bir algı var. Bence bu kesinlikle saçma" diyen Considine, karakterinin krallıkta ahlaklı olan tek kişi olduğunu savundu:

Elinden geldiğinde her şeyi bir arada tutuyor. Onu oynamanın bir zevk olduğunu düşündüm.

Game of Thrones'ta yaşanan olayların 172 yıl öncesini anlatan House of the Dragon'ın ilk sezonu, 24 Ekim'de yayımlanacak 10. bölümle sona erecek.

 

Independent Türkçe, GQ Hype, NME

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU