Game of Thrones oyuncusu Lena Headey, Ozark yıldızı Marc Menchaca'yla İtalya'da evlendi

"Game of Thrones" oyuncuları Sophie Turner, Peter Dinklage ve Emilia Clarke da düğüne katıldı

(Instagram)

Game of Thrones oyuncusu Lena Headey, partneri Ozark yıldızı Marc Menchaca'yla İtalya'da görkemli bir törenle evlendi.

İnternette paylaşılan fotoğraflarda gelinin kolsuz, halter yakalı, göğüs ve sırt dekolteli bir gelinlik giydiği görülüyor.

Headey saçına da çiçekli bir taç ve duvak takarken, Menchaca geniş kenarlı bej bir şapkayla süslediği lacivert takım elbisesi içinde şık görünüyordu.

Çift, aralarında oyuncu arkadaşları Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley ve Sophie Turner'la eşi Joe Jonas'ın da bulunduğu arkadaşları ve ailelerinin karşısında nikah masasına oturdu. Törenin 6 Ekim Perşembe günü gerçekleştiği bildirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu olan Headey ve Menchaca, 2020'de çıkmaya başlamıştı. Headey 2007'yle 2011 arasında, 12 yaşındaki oğlu Wylie'nin babası müzisyen Peter Loughran'la evliydi.

Headey'nin Dan Cadan'la ilişkisinden Teddy adında 7 yaşında bir kızı da var.

Headey ve Menchaca'nın düğününden fotoğraflar sosyal medyada hızla viral oldu ve hayranları gelinin görünümünü beğeniyle karşıladı.

Bir kişi, Headey'nin Game of Thrones'taki Cersei Lannister rolüne atıfta bulunarak "Senin adına sevindim Kraliçe Cersei" diye yazdı.

Başka bir kişi ise, "Umarım ona iyi davranır çünkü arkasında çok hiddetli bir ordu var" diye espri yaptı.

Üçüncü bir kişiyse, "Lena'nın bu kadar etkileyici ve neşeli bir insan olmasını çok seviyorum" dedi.

Headey, The Sunday Times'a 2019'da verdiği bir röportajda Harvey Weinstein'le sevişmeyi reddetmesinin kariyerini olumsuz etkilemiş olabileceğine inandığını söylemişti.

Headey, "Onun benim bildiğimden daha aşağılık biri olduğunu öğrendikten sonra, 'Kahretsin, belki de onunla yatmamam iş hayatımın on yılını etkiledi' diye düşünmeye başladım'" demişti.

"Çünkü bu olaylardan önce Miramax (Weinstein'in kurduğu film şirketi) için iki iş yapmıştım ve ondan sonra hiçbir şey olmadı" diye eklemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU