Kanye West, Kim Kardashian'ın iç çamaşırı koleksiyonu için erotik pozlar vermesinden rahatsız oldu

"Eşimi böyle görmek istemezdim"

Kanye West ve Kim Kardashian artık resmen bekar olsa da, boşanma şartlarıyla ilgili hukuki süreç devam ediyor  (Reuters)

Kanye West, eski eşi Kim Kardashian'ın kurduğu SKIMS'in reklamlarındaki fotoğrafların tarzından rahatsız olduğunu söyledi.

6 Ekim'de Fox News'da Tucker Carlson'ın konuğu olan West, Kardashian'ın milyar dolarlık iç giyim markası hakkındaki şikayetlerinden de bahsetti.

West şu ifadeleri kullandı:

SKIMS'in aşırı erotikleştirilmiş görsellerinden rahatsızım. Eşimi böyle görmek istemezdim. Ve kesinlikle kızlarımın gelecekte ürünlerini satabilmek için böyle şeyler yapmasını istemem.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

SKIMS koleksiyonları için pek çok ünlü ismin yanında Kardashian da iç çamaşırı çekimlerine katılıyor

West'in 2019'da henüz Kardashian'la evliyken piyasaya çıkan markanın kurulma aşamasında büyük katkısı olmuştu.

Kardashian, o dönem West'ten "SKIMS'in hayalet kreatif direktörü" diye bahsetmişti.

Ünlü rapçi, Carlson'ın yayınında SKIMS'in kendi markası olan Yeezy'nin fikirleri üstüne kurulduğunu söyledi ve şöyle ekledi:

O dönem moda ikonu kişilerin 'Kim'in markasından giyinmek istiyorum' diyebilmesi için sektördeki ilişkilerimi kullandım.

West, Kardashian'ın çevresinden de rahatsız olduğunu söyledi:

Kim, Hıristiyan olmasına rağmen çevresi ve medya, sanki 40 yaşında ve 4 çocuk annesi değilmiş gibi dergi kapaklarına çıkıp k**ını açmasını istiyor.

4 çocuğu olan West ve Kardashian çifti 2021'de boşanmıştı.

West, geçen ay yaptığı Instagram paylaşımlarında Kardashian'ın seks kasetini ve 2007'de Playboy'a poz vermesini işaret ederek "Çocuklarım anneleri gibi olmayacak" demişti.

Ünlü rapçi, eski eşine "Çocuklarım Playboy'a çıkmayacak ve seks kasetleri olmayacak" diye yazdığı mesajların ekran görünütüsünü de paylaşmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, Insider

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU