Big Bang Theory yıldızları dizi aşkının gerçeğe dönüştüğü sahneyi açıkladı

Penny ve Leonard rollerini canlandıran oyuncular 2008 ile 2010 arasında birlikteydi

The Big Bang Theory, 12 sezonun ardından Mayıs 2019'da final yaptı (CBS)

The Big Bang Theory yıldızları Kaley Cuoco ve Johnny Galecki, dizideki aşkı gerçeğe dönüştüren sahneyi açıkladı.

Jessica Radloff'un yeni kitabı The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story'nin (The Big Bang Theory: Eksiksiz Hikaye) Vanity Fair'de yayımlanan parçalarında ikili, ilk sezonda 14. bölümdeki asansör sahnesinin aralarındaki aşkı başlattığını söyledi.
 


Ünlü oyuncuların karakterleri Penny ve Leonard arasında "olacaklar-olmayacaklar" romantizmi dizi boyunca devam etti. Cuoco'yla Galecki ise 2008 ve 2010 arasında birlikte oldu.

Cuoco kitapta, dizinin en başlarında Galecki'den hoşlanmaya başladığını açıkladı:

Gizlemiyordum bile. Öyle bir havası vardı ki. O dönemde ikimiz de birileriyle birlikteydik ama gözüm sadece Johnny'i görüyordu. Sonra onun da gözlerinin bende olduğunu öğrendiğimde 'Ah bu başımıza bela açacak' dedim.

Galecki ise Cuoco'nun bu ilgisini fark etmediğini ve ilişkiye başlayana öğrenmediğini belirtti. Cuoco, 6. bölümde öpüşecekleri sahneden önce çok gergin olduğunu söyledi:

Yani, biz ilişkiye başlamadan önce onu Penny olarak öpüyordum. Aşık olduğunuz birini oyuncu olarak öpmek tuhaf.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galecki 14. bölümdeki asansör boşluğu sahnesinde Cuoco'dan hoşlanmaya başladığını ifade etti. Sahnede Leonard, Penny'i tutarak asansör boşluğundan indirdiği bir rüya görüyor. Karakterler bu sırada öpüşüyor.

İkili bu sahneyi çekebilmek için burun buruna saatler geçirdiklerini belirtti. Birbirlerinin kollarında olmak zorunda kaldıklarını belirten Galecki, "Kaley hiç de korkmuş görünmüyordu. Aslında o kollarda son derece mutlu duruyordu" dedi.

Cuoco ise söze girip "Bence o asansör boşluğunda biraz aşık olduk" ifadesini kullandı.

Galecki de "Bir şey hissettik evet. Bence bu çok büyük bir dönük noktasıydı. Bunun ardından hem o hem de ben karşılıklı bir şeyler hissettiğimizi biliyorduk" diye konuştu.

 

Independent türkçe, Vanity Fair

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU